Merawat Kulit Wajah Dengan Produk Asvie Skincare .

Selamat berhujung minggu korang . Buat apa je cuti hujung minggu ni ? Aku baru je balik dari service #SitiAjiah . So dengan masa yg ada ni , aku nak share dengan korang tentang satu produk skincare yg menjadi pilihan aku .

Asvie Skincare di mana salah satu produk penjagaan muka yg menggunakan 100% bahan semulajadi di mana ia di hasilkan daripada sumber buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan . Sekaligus mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia . So . tak payah ragu-ragu dengan bahan yg telah digunakan . Memang diyakini selamat .

Kewujudan Asvie Skincare bermula pada 2015 yg telah diasakan oleh Puan Asmida yg berasal dari negeri Kedah Darul Aman . Seorang pengasas yg jelita dan awet muda , berusia 29 tahun ini telah memformulasikan produk penjagaan muka ini untuk perempuan atau pun lelaki . Kedua-duanya sesuai menggunakan produk ini kerana ia mempunyai ekstrak sakura di mana ia boleh membantu merawat kulit wajah dan mencantikkan kulit setiap pengguna .
 
Antara kelebihan produk Asvie Skincare ini adalah termasuk :

Facial Cleansing Bar (Sabun Berwarna Pink)
  • Melembutkan kulit
  • Membuang kotoran dan minyak yang terdapat di muka .
  • Membersihkan kulit tanpa menyebabkan iritasi pada kulit
  • Melicinkan dan menyegarkan kulit
  • Ia juga tidak menghakis kulit kerana ia menggunakan produk daripada bahan-bahan semulajadi .
Tinted Moisturising Creak ( Krim Siang Berwarna Coklat )
  • Melindungi kulit dari sinaran UltraViolet (cahaya matahari )
  • Mencerahkan kulit wajah
  • Mempunyai bau yang cukup harum
  • Tidak berminyak dan tidak melekit
  • Tekstur yang lembut dan tidak perlu memakai bedak kerana ia bertindal sebagai 'foundation'
  • Mempunyai bahan semulajadi seperti Alpha Arbutin, Vitain B3 dan Vitamin C
Night Repair Cream ( Krim Malam Berwarna Pink )
  • Memudarkan parut jerawat dan jeragat
  • Mengecutkan jerawat dalam masa yang singkat
  • Kulit menjadi "Pinkish" secara semulajadi
  • Melembutkan dan menyegarkan kulit
  • Mengurangkan kedutan
  • Kulit makin bertambah glowing dan flawless seawal 24 jam
  • Mempunyai bahan semulajadi seperti Argan  Oil dan Vitamin E
  • Rasa sejuk apabila di sapu pada kulit
  • Krimnya tidak melekita dan mempunyai bau yang harum
 Mild Skin Toner

  • Mempunyai bau mint strawberi yang memberi kesegaran pada kulit 
  • Menyejukkan kulit wajah apabila disapu.
  • Memudarkan parut-parut jerawat
  • Mengecutkan jerawat
  • Menutup pori di wajah
  • Melembutkan kulit dan membuatkan kulit nampak lebih sihat dan berseri
Suka untuk aku kongsi dengan korang , testimoni yg telah berjaya menggunakan produk Asvie Skincare ini .


Harga : RM85 PENGGUNAAN SEBULAN
 
Jadi tunggu apa lagi , korang pun boleh cantik dan kacak dengan menggunakan Asvie Skincare ini . Untuk mendapatkan , korang boleh :

 
No. Tel. : +60187771808

No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz