Cerita Minggu Lalu .

Minggu lalu . Ye lah . Seminggu yg lepas . Hari Isnin tu tetiba Si Fendy call minta pick up dia di stesen KTM Batu Tiga . Susah utk aku percaya yg dia dapat cuti . Jadi , aku paksa dia utk snap gambar pass cuti . Haha . Dia pun gigih buat apa yg aku suruh . 

Bila ada masa sesama macam ni , kitorang selalu decide utk buat apa² urusan yg perlu dibuat . 
Alhamdulillah . Allah permudahkan segalanya dan berharap agar Allah permudahkan lagi segala urusan selepas ni . Amin .

No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz