Last Iftar 2016 With Beloved Family.

Ada orang rindu aku tak ? Haha . Kemain lama aku menghilang . Sibuk sangat . Sibuk di office dengan video raya bagai . Maaf ye !

Harini menggagahkan diri jugak untuk muncul sebelum Syawal habis . Tapi nak share pasal Ramadhan . Haha . Teruk kau ni Meeya Techik oii . Hihi . 

Macam biasa , bila last Ramadhan , bila semua sepupu sepapat sanak saudara yg tepi-tepi rumah dah ada dekat kampung , kami akan berbuka beramai-ramai kat atas jalan tar depan rumah . Haha !
Ikutkan ramai lagi tapi memasing sibuk menghidang time ni . Haha . Satu rumah satu jenis lauk . Menu dari rumah mak abah aku , kari kepala ikan dengan asam pedas keladi . Sedap ohhhh , air tangan mak sendiri .

Haa kau . Bawak keluar depan rumah dengan periuk sekali . Hahaha . Dan yang bawah ni  menu dari Maksu , Makngah , Teh , Lang dan sepupu sepapat keliling rumah . Hee .



 

Tiga jenis air . Dah macam meniaga bazar ramadhan dah . Haha . Ayaq nyok , ayaq oren dgn cincau . Best sebenarnya bila sesekali dapat kumpul macam ni . Lagi-lagi kitorang yang jarang balik kampung ni . Hihi .

Semoga ada peluang kita untuk berbuka sesama lagi pada Ramadhan tahun akan datang . Amin . Cukuplah untuk entry ni . Mata kuyu katil memanggil-manggil dah . Tunggu aku update pasal Raya pulak . Hee . Bye , Assalamualaikum  :)

1 comment:

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz