Lima Tahun Menjadi Warga Telekom Malaysia 💜

Bila amek gambar jaa , org tanya . Kerja mana ? Macam DJ radio jaa . Haha . Alhamdulillah harini , 7 Jun 2016 . Genap 5 tahun aku jadi warga TM . 5 tahun berkhidmat dgn Unit Complaint Management Team , Customer Experience Management . Even dah 3 kali pindah tempat kerja , Wisma TM Shah Alam , Menara PKNS PJ  dan sekarang di TM Kelana Jaya , masih dalam unit yg sama . 

Bila down tu , memikir jugak nak pindah masuk unit lain . Hehe . Seminggu masuk kerja , rasa macam nak berhenti time tu jugak . Serabut kot nak handle customer yg macam² gaya ada . Kena maki hamun tu dah jadi macam makanan unit aku . Tapi apa boleh buat . Dah kalau namanya Customer Service , mmg macam tu bidang tugasnya . Tup² dah lima tahun pun . Thanks utk akak² senior dan abg² senior , bos² yg banyak ajar . Jasamu dikenang 😘😘

No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz