Berat Seorang Amira ❤

Gambar segar dari penimbang . Dan aku rasa hari tu aku naik atas timbang tu berat aku dah 40kg . Hari ni aku naik semula dah turun ke 39kg . Adudududududu . Susah nau berat nak naik sekarang berbanding dulu berat aku mencecah 45kg kot . 

Maybe sebab dulu aku stay dengan mak . Mak selalu masak sedap² . Hahaha . Tapi tak mungkin jugak sebab aku melantak pun bukannya sikit² even aku stay sendiri . Adeiii . Kita tunggu bulan puasa nanti macam mana pulak hokay . Mana tau dapat membesar dengan jayanya ke ? Siapa tahu . Hihi ♡‿♡

1 comment:

  1. jom join >>> http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2016/05/giveaway-topup-by-cik-emy.html

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz