Cara Mudah Hilangkan Parut Dengan Azanis Scar Serum .

Untuk korang yang mengalami masalah parut , aku cakap jangan risau . Sebab apa jangan risau ? Sebab Azanis Scar Serum dapat bantu korang dalam menyelesaikan masalah parut ini .

Tak kisah samada kau perempuan atau lelaki , dedua boleh apply . Jadi tak mahu ragu-ragu lah sayang . Hewhew . Dan sekali lagi aku nak ulang , JANGAN RISAU !

Salah satu produk yang mendapat kelulusan KKM , diyakini HALAL serta dijamin BERKESAN
AZANIS SCAR SERUM kini dilengkapi dengan bahan utama yang baru iaitu Cocoa Butter . Dengan gabungan istimewa antara Vitamin E dan Cocoa Butter , maka terhasillah formula terbaru mereka iaitu Vita-Cocoa Booster Formula .

Ia mengandungi 100% Vitamin-E semulajadi (d-alpha tocopherol) yang dirumus dari soya . Vitamin semulajadi D-alpha Tocopherol mengandungi 50% lebih anti-oksidan dan mempunyai daya serapan yang lebih baik dari Vitamin-E sintetik (juga dikenali sebagai Vitamin-E Acetate atau dL-alpha tocopherol) . Manakala , Cocoa Butter telah dikenali di seluruh dunia dengan keberkesanannya dalam mengatasi masalah parut .

Cara Penggunaan :

Hanya sapukan sedikit Azanis Scar Serum pada permukaan parut yang terdapat di seluruh kulit korang . Sapu sekerap yang mungkin atau juga boleh sapu pada waktu pagi dan malam .

Untuk parut cacar dan terbakar , tunggu sehingga tanda telah kering sebelum menggunakan Azanis Scar Serum . Untuk parut pembedahan , tunggu sehingga luka telah sembuh/tertutup dan jahitan dikeluarkan sebelum menggunakan Azanis Scar Serum ini .

Di sini saya sertakan beberapa testimoni yang telah menggunakan produk Azanis Scar Serum ini . 




Antara KEISTIMEWAAN Azanis Scar Serum :

- Dapat menghilangkan kesan parut dengan mudah even parut tu dah 10 tahun menumpang dan bertapak serta bermastautin di kulit korang !

- Hanya mengambil masa sebulan sahaja untuk memudarkan kesan parut .

- Kulit akan menjadi seperti sediakala .

- Merawat segala jenis parut yang ada termasuk parut jerawat , kudis , kayap , kesan kemalangan , cacar dan sebagainya .

Berita baik untuk korang semua , korang boleh dapatkan sebotol Azanis Scar Serum ini banyak dengan RM60 sahaja . Tak salah pun kalau kita cantik berjemaah . Hewhew . Aku sedia membantu sekiranya korang nak beli . Just whatsapp aku di 01139268896 atau boleh tinggalkan mesej di Facebook aku Meeya Techik .

Untuk maklumat lanjut , korang boleh hubungi :

Facebook : Azanis HQ
Website : http://www.azanis.my/

1 comment:

  1. Salam singgah hujung minggu dik meeya....macam menarik jer produk ni...

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz