Berjimba Dengan Cik Hani.

Salam Maulidur Rasul semua . Selamat bercuti . Hee . Lama gilaaaa tak update blog . Sebab ? Sibuk yang teramat sangat . Sorry :)

So malam ni nak share gambar beberapa minggu lepas . Kahkahkah . Berhabuk punya cerita . Takpe lah . Aku nak share jugak . Hehe .
 
Hari tu , masa Si Acul punya wedding , Hani datang tidur kat rumah aku . Macam biasalah , kalau nak ke mana-mana dia akan datang tidur kat rumah aku , then gerak sesama . So malam tu kitorang keluar . Pergi mana ? Pergi makan , then jenjalan sikit . Nah gambar . 
Dan esoknya , lepas ke kenduri Acul , kitorang ke Pesta buku di PWTC. Itu pertama kali aku jejak PWTC . Sadis nau Meeya Techik ni . HAHA .
Lepas ke PWTC , kitorang ke Taman Layang-Layang Kepong . Dengan berbaju kenduri . Sempatlah jugak main hujan . Sempatlah rasa basah sorang sikit . HAHA .
Basah okay basah . tapi tak teruk laa . HAHA . Sempat jugak lari cari tempat berteduh .
Kain si Hani dah boleh perah . Wakakakaka . Ini kelakor . Memang kena bahan ler . Maap ye Hani :) . Dan terima kasih untuk selalu ada dengan orang . Selalu tolong orang yang selalu menyusahkan awak ni . Orang hargai . Dan yang paling penting , thanks sebab sabar melayan perangai orang yang cacamerba ni . Kihkihkih .
I love you so much .

2 comments:

  1. hishhh.. seriauuu nengok gambo basah kuyuk ni.. hahahaha...
    i love u too yunk! mekaseh juga sbb ada dgn org wktu sush.. xkira apa jua keadaan..
    kite bersahabat sampai bile2.. mishh u yunk~
    http://cikhanicruzier.blogspot.my/2015/12/bukti-syukur-itu-masih-ada-bertanda.html

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz