Menang Hadiah Brooch Mini Giveaway.

Alhamdulillah . Hadiah yg aku menang dari join Brooch Mini Giveaway dah selamat mendarat . Ingatkan dah tak dapat sebabnya aku pindah office . Masa owner yg lancarkan GA tu mintak details , aku bagi alamat office lama dulu . Ya laa kan GA tu bulan September dulu . Kebetulan semalam ada sorang akak tu pergi semula ke office lama untuk settlekan hal pindah , ada posmen datang hantar , dan akak tu tolong amekkan untuk aku . Memang rezeki aku kan . Hehe . Btw , thanks to Blogger Syamimi  :)
http://hanyadihatiku.blogspot.my/2015/09/brooch-mini-giveaway.html
Santai-santai jea aku join GA ni . Tak sangka pulak nak menang . Boleh tambahkan koleksi brooch aku . Hehe  :) Thanks ye ~

4 comments:

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz