Segmen : Jom Tingkatkan Followers.

http://leyastorymory.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-jumlah-followers.html
Picitlah banner sekiranya nak join . Jumlah followers sekarang 542 . Hee ~ Segmen ini akan berlangsung seminggu saja  :) . Bermula dari 23/10/2015 hingga 30/10/2015 . Sebarang penyertaan tidak akan diterima bila tarikh tamat .

Tag : Cik Hani dan Mimi Kyumi

29 comments:

  1. terima kasih join, saya akan update senarai peserta pabila tarikh tamat nanti.

    ReplyDelete
  2. Hi ucing join dari segmen yang sama..;)

    ReplyDelete
  3. jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    join sini > http://jmbelog.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. dtg terjah dr segmen + follow : http://scacuncristina.blogspot.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    happy blogging.. :)

    ReplyDelete
  5. Haii..Terjah Sini Lagi..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    Jom Blogwalking !

    ReplyDelete
  6. holla! salam blogger!
    singgah dan follow dari segmen yg sama!

    ReplyDelete
  7. Join sini jugak..
    http://macammacamcite.blogspot.sg/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  8. singgah dan follow sini. selamat bersegmen ^^

    http://annalieyana.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    jemput jenguk blog saya ye.

    ReplyDelete
  9. hai awak, ini dia senarai peserta. jemput tengok. baca entry sampai habis ye wak. terima kasih. Happy blogwalking

    http://leyastorymory.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-segmen-jum-tingkatkan.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini :) http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/

    ReplyDelete
  11. Hi, follow dari segmen sama :)

    http://husnamalek.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  12. Hai ... Datang singgah blog ni ... Jemput singgah naaa ^_^

    Salam ukhuwwah dari saya Mawar Assufi :)

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan. Follow dari segmen sama ^^

    http://najihaamarzukii.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  14. Singgah bw kat sini dn follow sini #555 (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen sama! Done follow sini, nice blog. Jemput singgah blog Yana :)

    http://leeyawner.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  16. Salam singgah. Done follow awak. Follow me back ok dearie :)
    http://surayajafar.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    ReplyDelete
  17. singgah sini..dari segmen yang sama... dah follow...follow saya balik ya...
    http://nurriffah-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  18. Singgah sini from segmen yang sama and done follow, singgah blog saya for followback, okay?

    http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followe-by-leya.html

    ReplyDelete
  19. singgah dr segmen yg sama
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  20. hai dik...mamayu singgah dari segmen yg sama :)
    follow me back..
    link mamayu >>>> http://lynk.my/AvB

    ReplyDelete
  21. Hi.. Cikla singgah dr segmen yg sama.. Dh follow awk pun.. Slm kenal...

    ReplyDelete
  22. hai dear, singgah dari segmen yang sama =) done follow
    http://panduanwanitabekerjadirumah.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  23. sorry lambat blogwalking ke sini..

    Jom singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  24. Nak ajak tuan blog dgn kwn2 yg nak join contest.

    Hadiah berbaloi2 tau... hehehe. Moh lohh..

    http://lynk.my/UlU

    ReplyDelete
  25. singgah cne n follow awk dr segmen yang sama

    http://akukahbidadariitu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  26. singgah dan follow daripada segmen yang sama. maaf baru sempat nak follow. follow saya balik tq besidesme21.blogspot.my

    ReplyDelete
  27. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz