Header Baru Untuk Blog Meeya Techik.


Naa . Gua letak header baru untuk blog yg semakin makan usia ni . Saja jea seronok-seronok . Bukan selalu pun kan .

Ada jugak yang dah perasan . Hee . Yang dah tegur-tegur header blog aku berubah . Berubah corak jea . Warna masih maintain . Dan lebah WAJIB ada . Trademark aku tu . Kahkahkah .

Takdelah aku pandai mana nak edit sendiri . Aku upah orang jea . HAHA . Kemudian bayar ler . Dengan siapa aku upah ? Of course orang yang sama . Sebab upah dia murah dan sangat puas hati . Nah sekali lagi aku share details dia :

Contact jea dia melalui FB . Dilayan juga tu . Dia sangatlah peramah . Hehe  :) Atau boleh ke entry INI .

6 comments:

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz