GIVEAWAY : NOVEL KESAYANGANS .

Macam selalu . Kalau nak join picit pada banner . Si laling gua dengan baik hatinya nak hadiahkan novel . Walaupun gua bukan ler kaki novel macam dia , gua join sebab support . HAHAHAHAHA . Setahu gua , dia memang ada novel menggunung . Sebab mama dia selalu cerita . Kihkihkih . Moh ler korang ikut serta . Yeay !

14 comments:

  1. hahahaahahaha.. betoii.. menggunung sangat da ni ;)

    ReplyDelete
  2. Singgah bw peserta dan follow mne yg tak difollow lagi

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-novel-kesayangans.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. dtg dri GA yg sma http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/giveaway-novel-kesayangans.html

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz