GIVEAWAY CIK BELBEL TURN TO 22th

http://blogcikbelbel.blogspot.my/2015/10/giveaway-cik-belbel-turn-to-22th.html
Aummm . Birthday aku jatuh pada 3 Mei 1989 . 26 tahun suda umur aku . HAHA . Pengalaman yg paling aku tak dapat lupakan time birthday , masa aku sekolah rendah . Mak dan abah di HUKL yg skrg ni PPUM , tengah jaga adik aku yg sedang sakit luekimia dan masa tu abang dengan kakak gigih belikan kek untuk aku . Kami hidup bertiga jea time tu . Abang dengan kakak lah yg jagakan aku . Masa tu hidup agak sempit . Dugaan Allah hantar terlalu besar utk kami sekeluarga tempuh . Atas izin Allah , berkat tabah dan sabar . Alhamdulillah adik aku dipanjangkan umur sehingga sekarang walau dulu keadaannya hanya Allah yg tahu .

Hee . Taknak lah panjang-panjang . Untuk Cik Belbel , HAPPY BIRTHDAY TO YOU . Semoga dipanjangkan umur , dimurahkan rezeki , dipermudah segala urusan . 

GIVEAWAY CIK BELBEL TURN TO 22th ini akan tamat pada 31 october 2015 tepat jam 11.59 !

Moh ler kita join beramai-ramai  :)

4 comments:

  1. jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-cik-belbel-turn-to-22th.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari Ga yg sama

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-cik-belbel-turn-to-22th.html

    ReplyDelete
  3. Salam and haiiii ! Taraaa cik belbel dah sampai :) terima kasih banyak banyak sudi join ye. Jom check peserta lain di sini. http://blogcikbelbel.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-giveaway-cik-belbel.html
    Boleh blogwalking dengan cik belbel.
    Kuat siblinghoood tu :)

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz