TIPS : Fungsi Button Windows

Nak LOCK PC dengan cepat ? Sila tekan Windows dan L .

Nak cari dokumen , atau nak masuk MY Computer , kau tekan Windows dan E .

Nak ke Desktop dengan segera , kau tekan Windows dan D .

Menggantikan layar seakan-akan 3D ,  tekan windows + tab,

Gambar / tulisan terlalu kecil , tekan windows bersama "+" atau "-" . Haaa , besar mana kau nak ?

Kau buka banyak tab , dan ingin mencari tab dengan lebih cepat ? picit haa Windows dan Tab .

Nak tutup tab yg korang taknak , korang tekan CTRL dan W .

Hee . Gambar tu sekadar hiasan jea . Kihkihkih . Sharing is Caring ! Selamat mencuba yaw .

Sumber : Facebook.

4 comments:

  1. Nice sharing kak.. Hehehe ena pun dah lama lupa fungsi button tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. kita lebih selalu gunakan mouse :)

      Delete
  2. Yg plg sll guna adalah windows dan tab...yg lain2 tu kena sll apply kalau tak mmg terkial2 hihi thanks for sharing...byk dh lupa ttg ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. same2.. lepas ni praktikkan selalu ye.. hihi ~

      Delete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz