TIPS : Fungsi Button Windows

Nak LOCK PC dengan cepat ? Sila tekan Windows dan L .

Nak cari dokumen , atau nak masuk MY Computer , kau tekan Windows dan E .

Nak ke Desktop dengan segera , kau tekan Windows dan D .

Menggantikan layar seakan-akan 3D ,  tekan windows + tab,

Gambar / tulisan terlalu kecil , tekan windows bersama "+" atau "-" . Haaa , besar mana kau nak ?

Kau buka banyak tab , dan ingin mencari tab dengan lebih cepat ? picit haa Windows dan Tab .

Nak tutup tab yg korang taknak , korang tekan CTRL dan W .

Hee . Gambar tu sekadar hiasan jea . Kihkihkih . Sharing is Caring ! Selamat mencuba yaw .

Sumber : Facebook.

4 comments:

  1. Nice sharing kak.. Hehehe ena pun dah lama lupa fungsi button tu

    ReplyDelete
  2. Yg plg sll guna adalah windows dan tab...yg lain2 tu kena sll apply kalau tak mmg terkial2 hihi thanks for sharing...byk dh lupa ttg ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. same2.. lepas ni praktikkan selalu ye.. hihi ~

      Delete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz