Selamat Pengantin Baru Kak Lien.

Sebelum bicara , like dulu kawan page ni : Aku Techik Molek

Barakallah . Sorang kakak office aku dulu ( TM Shah Alam) dah selamat jadi isteri orang . Hee . Im happy for you Kak Lien . Semoga berbahagia hingga syurga sana . Amin .

So hari tu , kitorang gather-gather lah ke sana . Macam biasa . Bersama kawang-kawang aku yg kepala tingtong . HAHA . Kitorang tersampai awal dan terbalik lambat . Hewhew .

Tak tahu nak cerita apa , hahahahaha . Cuma tujuan utama nak ucap Selamat Pengantin Baru jea . Dan ini gambar kitorang . Pantang jumpa camera ! Pantang jumpa monopod ! Aku ke yang ajar ? 

Salah satu mungkinlah sebab kita dah berpecah dua kan . Setengah kat Shah Alam dan setengah lagi kat Petaling Jaya . So bila sesekali jumpa , cenggini lah gayanya . Eh lupa pulak , yang sorang lagi kat Negeri Sembilan . So dari satu group , berpecah kepada tiga . Hmm .

Yang gambar last ni semua bujang trang tang tang lagi . Kami bukan apa , cuma nak amek berkat kata orang . Hewhew  :)

2 comments:

  1. wahhh....yang bujang trang tang tang ni semua manis2 lah....hihi...apa2 pun akak doakan semoga kawan adik berbahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat...

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz