Open House Bersama Encik Mimpi.

Haiiii ~ Raya lagi . Kali ni raya dengan retis sat . HAHA . Untuk keempat kalinya jumpa Encik Mimpi . Harhar . Lalu beliau pun dah ingat siapa budak techik ni . Kihkihkih .

First of all , thanks EM , thanks Red , sebab sudi jemput kitorang . Tak plan pun sebenarnya nak ke sana . Tapi yg selalu tak plan tu lah yg menjadi kan. So, masih bersama Blogger Ainaa with her BF , dan Blogger Acul . Kitorang berempat ke sana.


Walaupun perut dah penuh , disebabkan makanan yg sodap-sodap , menjamah jugak kitorang . Sempat jugak beramah mesra dengan si EM tu  :)

Terharu bila EM ingat nama kita . Harhar . *poyossss ~ Jadi , sambil-sambil santai makan , sempatlah dengar beberapa lagu yg dinyanyikan dari EM . Kalau korang nak tahu , ramai gilerrrr Dreemers yg dtg pada hari tu . Termasuk ah aku . Hewhew. Aku dtg makan jea .


Ini lah Red . Kat mana ada EM kat situ ada Red .
Kihkihkih  :)




Bukan lah rumah tempatnya. Jamuan ini diadakan di sebuah Butik iaitu La Marie Butik yg terletak di Taman Nirwana Ampang . Kitorang pun tiga kali pusing , baru lah jumpa. Sebabnye , butik ni kat tingkat atas dan " papan tanda " butik tu agak kecil . 

Setahu aku Butik ini menjualkan pelbagai jenis pakaian muslimah fesyen terkini. So , kalau korang nak berkeinginan untuk membeli , boleh singgah IG mereka . 



IG La Marie Boutique :

EMAIL:

NO.TEL:
019-2751201
017-4064095

No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz