Pengalamannya Aku , Asam Garam Sesuatu Hubungan .

Hmm . Tipu kalau dalam sesuatu hubungan tu tak ada masalah . Tak rare lah kalau tak 
berperang . HAHA . Bosan jugak rasa . Tapi bila bergaduh tu naik sasau jadinya . Ada saja yang tak kena . Benda betul pun jadi tak betul .

For you my dear fiance , if we fight or quarrel , please do not make it turn as a big fightAku pujuk kau , kau pujuk aku . Janji ? Sebab aku tahu kita sama-sama mengada . Kita sama-sama mahukan perhatian . Kita sama-sama pugut . Ehhh -,-


So that , SAH bahawa percintaan yang manis pastinya berulamkan pergaduhan . Malam ni kita bergaduh , esok pagi bangun kita okay . Seolah-olah pergaduhan semalam tu hanya satu mimpi  :)

Loving someone is like  a GAMBLING ! !  You can be addicted with it , also it can be annoying but then , still you can not stop it . Am i right ? Thank you for your patience for these 4 years . . I really hope that we can be happily and cherish our times together until the end of our lives . . In shaa Allah and I do love for you .

p/s : ya rindu nak dengar b nyanyi dan yg pastinya ya rindu perangai merapu b .

No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz