Food Review : Kieran's Food Product .

Aku yakin , ramai penggemar Western Food di luar sana . Dan salah seorangnya aku . Kah ! Tapi idok ler teman mampu nak makan selalu sebabnye rega mahai . Kalau sekali sekala tu boleh laa kan . Kalau nak berkali kala , meh sini teman share dengan korang . Of course boleh makan selalu sebabnya dia instant dan yang paling teman rasa puas hati , harga yang berbaloi . So , korang boleh beli beli beli and simpan dalam peti sejuk .

Eh , nak beli dengan siapa ? Haa meh sini teman kabo kan . Kenal dengan DJ Hot FM dulu ? Abam Kieran yg mulut bising tu ? HAHAHA ~ Dieeeee laaaa . Pastu pastu untuk engkorang yang teringin nak ber Western Food  and nak beramah mesra dengan abam Kieran HotFM ni , boleh do order . In shaa Allah beliau akan ke tempat anda . So , boleh laa engkorang bergambar dengan dia .

Tadaaaa !!

Ni haa . Teman selalu repeat order dengan abam Kieran ni . Selalu jugak laa abam Kieran datang office sambil buat riuh . HAHAHAHAHA ~ Mengkalau korang nak cuba try test , boleh amek details kat bawah ni k . Boleh jugak promote ke kawan-kawan yang lain . 

Ada 3 jenis dan antaranya adalah Chicken Chop ( RM8 ) , Chicken Grill ( RM8 ) dan Lamb Chop ( RM10 ) . Kat dalam bungkusan tu , disertakan dengan Black Paper Sauce . Memang terangkat rasanya . So , mesti cuba okkeh ! 

Teman tak makan kambing , jadi pilihan teman selalunya pada chicken chop . Hehe .

No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz