Give Away @haibloggerofficial .

Macam biasa , Lebah sebagai trademark @meeyatechik . wheee ~ kengkawan kalo mu nak menang hadiah mu bole join jugok . Macam² hadiah adooo .

Semoga gua menang . @pakjohnbbq @maria.shop dan @haicetak , meh bagi saya hadiah tu ! saya nak ! hahahaha :) eh korang , kalo nak makan steamboat free , tolong lah bagi saya menang ! tolong tolong tolong ツ . Yg paling kena tolong , @pakjohnbbq lah . tolong tau . Hahahahahahaha .

Dah jom join . Follow step kat bawah tu lekaih !


Hadiah terkumpul sebanyak 9 item yg sedang menanti 20 orang Pemenang Bertuah . Jom kita join giveaway? Disebabkan ada org tanya yg tak ada button badge boleh join tak ? So kita buka kepada 2 kategori :

Kategori 1 :

Siapa ada button badge #HaiBlogger! Sila upload gambar button badge tu segempak dan sekreatif korang terror di instagram korang dan tag @haibloggerofficial serta para-para sponsor :

@pakjohnbbq 
@coolhijabofficial 
@celebritylass_product 
@hanifahzainalabidin 
@maria.shop 
@BoothBoboiboyTescoAmpang 
@haicetak 
@mardinasafiyya 
@dreamsfairyboutique.

Tulis ayat-ayat best apa hadiah yg korang nak sangat tuuu . . The rest pandai-pandai korang laa nak ambik hati sponsor ( repost balik gambar-gambar hadiah ke atau dapatkan banyak like ke follow sponsor ke apa terpulang macam mana cara korang nk tackle hati sponsor ) hehehehe  :)


Kategori 2 :

Siapa yg belum ada button badge #HaiBlogger! pon boleh join GA ni . Cuma korang repost balik ( sekali dgn caption)

Tulis ayat-ayat best apa hadiah yg korang nak sangat tuuu .. The rest pandai-pandai korang laa nak ambik hati sponsor ( repost balik gambar-gambar hadiah ke atau dapatkan banyak like ke follow sponsor ke apa terpulang macam mana cara korang nak tackle hati sponsor ) hehehehe  :)

Last sekali jangan lupa kan hashtag #HaiBlogger! ‪#‎HBGiveAway‬‪ #‎BloggerCommunityClub‬ untuk kesan jejak korang semua .

Pemilihan Pemenang ---> Instapost menarik daripada admin dan daripada sponsor yg suka.

Tag 3 hadiah yg korang nak tuu supaya sponsor dapat pilih korang . .  Give away ini berlangsung selama 7 hari dan Tamat pada 25/01/2015 .


Esok last ! Jom join cepat !!!
GOOD LUCK !!!

2 comments:

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz