"Segmen GA Jalan-Jalan Tambah Kenalan by Ema Hasan"


http://chenta-shima.blogspot.com/2014/12/segmen-jalan-jalan-tambah-kenalan.html



Haiiiiii  :)

Hari ni awal awal buta aku join Segmen GA Jalan-Jalan Tambah Kenalan by Ema Hasan ni . Korang tahu sebab apa ? Jeng jeng jeng ~

Of course aku TERTARIK dengan banner untuk segmen Ema ni . Coooomeeeelllllll sangat Lebah tu  :) ~ Rasa macam jeles . HAHAHAHAHA . Mungkin kita ada minat yg sama kan Ema  :)


Pastu pastu , dekat header dia pun ade jugak Lebah nya . Ish , nak jugok  :) ~ So , kalo korang pun nak join , boleh click pada banner tu . Ada hadiah tau  :)


Dan hadiahnya merupakan topup prepaid tak kesahlah maxis/digi/celcom atau apa-apa yang dijual dikedai topup . 



Hadiah penyertaan :
1) RM30 x seorang
2) RM20 x seorang
3) RM10 x 3 orang


Dan ingat !
Tempoh segmen berlangsung : 19 Dec 2014 - 19 Jan 2015
Tarikh pengumuman pemenang : 22 Jan 2015
Tarikh pembayaran hadiah : Selewat-lewatnya 3 hari selepas tarikh pengumuman.




So , kita enjoy !!!

11 comments:

  1. salam,,iqha blogwalking here! :))
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html
    btw..done follow #424 and klik2 nuffnang :)

    ReplyDelete
  2. singgah melawat... ^_^

    [ http://junejourney.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html ]

    ReplyDelete
  3. singgah & follow dari segmen yang sama. :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    jangan lupa join segmen ira ye :3
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  4. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  5. singgah dan follow dari segmen sama.

    http://chenachenis.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  6. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yg sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  8. Salam,
    akak singgah dr segmen yg same...good luck dear...:)

    http://sitiasiah84.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete
  9. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.68 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.

    Singgah melawat dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2015/01/segmen-ga-jalan-jalan-tambah-kenalan-by.html

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz