BEKERJA DI HARI SABTU : OT


Hari ini adalah hari Sabtu . Dan ini adalah antara muka yg tak pernah hilang di hari Sabtu .  Tiada istilah cuti di hari Sabtu naaa ~ Alhamdulillah , koje banyok sanget . Dengan keadaan sistem yg kadang kadang suka merajuk tak tentu pasal membuatkan kerja menjadi tertangguh . Pastu pastu boss pun mintak kitorang buat OT . Bagi hok bujang bujang macam kami ( kecuali yg kedua dari kiri ) , okies jea kalau kena buat OT . Dari bosan tercangak cangak kat rumah , better datang office ken  :)

Eh korang , yg first dari kiri tu Dayah , second , Kak Pae ( Faezah_bini orang ) , third  tu aku , hok last tu Mek Ganu_Ziha . Kalau kenan  , buleh rojer eden . Den tolong adjust  :)


Kerja di hari Sabtu , boleh pasang lagu kuat kuat , boleh nyanyi teriak teriak . kahkahkah .

Okbaiiii ~

No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz