PAK JOHN STEAMBOAT

Hai korang  :)

Dah lunch ke ? Kalau belum meh sini kita layan entry kak kechik ni . Mana tahu ada yg tetiba teringin nak layan steamboat tengahari cenggini kan . Harga yg sgt berpatutan mampu memusnahkan diet korang . HAHA .


Kalau korang ada niat nak makan steamboat tu , korang boleh cuba try test di sini . Layan habaQ hang ! Sumpah tak tipu . Kalau nak lebih layan , korang boleh pergi hari Sabtu atau Ahad . Sebabnye akan ada Live Band dari Voxscape Entertainment .  Haaaa , nak request lagu , nak tuju lagu , nak lagu apeeee jeeeee semua boleh  :)



Eh kat mana ye tempatnya ? Nah sini details :

Restaurant Pak John Steamboat & BBQ
eCurve Damansara
Lot LG-13A & LG-15,
Lower Ground Floor, eCurve
No. 2A, Jalan PJU 7/3, Mutiara Damansara
47810 Petaling Jaya

Tel: 03-7733 3913
www.pakjohn.com
Waktu Operasi : 11AM - 10PM

Dan antara menu yg menarik , jom kita layan :





Kat sini juga ada beberapa jenis soup yang akan dihidangkan pada korang semua , Dengan harga yg dikenakan setiap seorang  , korang boleh pilih soup ape yg korang nak ! Dan antara perisa soup yg ada adalah :

Prawn soup  
Tomyam
Beef Bone
Curry Soup
Miso Soup ( LATEST )


Macam macam bahan yg ada . So , korang boleh pilih sendiri mana korang suka . 




Bila dah selesai menghadap yang atas tu , korang boleh hadap Dessert pulak .
Auuuummmmmmmmmmmm   :)
Macam macam ada oiiii ~


Memandangkan Christmas hampir tiba , Pak John Steamboat ada buat promosi .
Boleh lah korang korang ajak segerombolan kaum kerabad ke , kawan kawan ke , atau sesiapa sahaja . Pergilah . Pergi terjah sini ramai ramai . Layanan dari staff diorang juga sangat superb !


Untuk Wanita , korang special edition  sikit sebab dapat diskaun 20% untuk hari Selasa dan Khamis !
Pergi jangan tak pergi :)




Aku dah pergi , korang bila lagi ?

4 comments:

  1. ceyy tunggu orang jauh..kemain.. best...thumb up saya bagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kemain laa mek onie. hahahahahahahahaha ~

      Delete
  2. Ya Allah, untungnya kak meeya.. sedapnyaaa lahaiiiii.. macam2 ado.. jeles!!!

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz