OH MAK HANG !!

Tajuk kemahen lagi kak kechik . Hihi .

Hari ni aku nak share pasal KEJUTAN . Bukan kejutan elektrik , bukan kejutan budaya . Ini KEJUTAN yang tak diduga . HAHA .


Okay . Aku perempuan . Semestinya suka akan kejutan . Tak kisah lah kejutan tu besar atau kecil . Confirm hati akan jadi bunga bunga punya . Lagi lagi dari orang yg kita sayang . Dan aku rasa , kejutan juga ada banyak pesyen . Ada kejutan dari KATA KATA , TINDAKAN , atau sebagainya .


Wahai Sang Lelaki , kalau kau just wassap " Good morning sayang " pun dah boleh buat dia senyum sorang sorang tau . Dan dia rasa hang ni sweet gila . Even mesej yg hang hantaQ tu cetoet pendek saja . Lagi sweet kalau hang jadi orang yg pertama wish Good Morning dan orang terakhir yg wish Good Night .


Bagi aku , benda ni tak perlu pun nak buat setiap hari . Dan pesan aku pulak , sesibuk mana pun hang , jangan lupa orang yg hang sayang . Okay ? Hee  :)



Dan nota kecil itu , aku simpan sampai sekarang  :)

4 comments:

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz