KANGGAROO PILIHAN SAYA !

Hye , hari ni nak share pasal tudung !


Tudung hok paling menjadi pujaan hati aku sekarang adalah tudung bawal lebah kanggaroo . Dia murah dia asli ! hahaha . Yup , aku memilih tudung bawal kanggaroo sebagai pilihan hati . Murah pun murah . Nak beli pun dekat . Kat pasar malam depan rumah aku jea  :)


Harga ? RM5 jea sehelai . Murah kan ? Time Eday hari tu pun aku bedal tudung RM5 ni jea . Hok colour turqoise tu . Hok colour peach tu pun murah saja kottt . Sebab aku tau , nak pakai sekali jea kan . Dan dah tinggal kat kampung dah kot veil tu . Tak berminat nak pakai lama lama .Sebenarnya veil tu ada manik blunggok lagi kat belah belakang . Haha . 


Ce tengok ! Sat jaa laa aku pakai veil tu . Selesai sarung cincin , aku maintain hat RM5 tu jugak . kikikikikiki  :)


Hye kakak , nak balik kampung nanti nak kirim colour apa pulak ? Kakak aku pun salah sorang peminat tudung kanggaroo . Setiap kali aku balik kampung dia mesti kirim ( berbayar_sekali jea aku belanja ) hahahahaha !

So , untuk korang korang yg mencari keselesaan untuk bertudung , kanggaroo is the best one ! Senang dibentuk dan senang digayakan . 

ok bye  :)

No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz