HARI RAYA BERSAMA VOXSCAPE 2014

Hye korang !! Masih dalam mood raya ke ? Hari ni dah 23 Syawal . Tup tup kejap jea kan . Di musim raya raya cenggini , sememangnya Open House merata alam ada . Open office , Open Studio , Open table , ehhh !!

Dan aku , salah seorang yg gomar kalau bab makan makan ni . Lagi lagi bila dengan kawan kawan . Dan yang paling tepat bila makanan tu free . Wahahaha . 

Kami , sahabat sahabat Bloggers , Youtubers , Vloggers  and kengkawan yg lain mengambil kata sepakat untuk turut mengadakan Open open ni . So , dgn baik hati mereka mereka dari VOXSCAPE memberi ruang untuk Open di Studio itu sendiri . 



Nak diikutkan , bincang punya bincang , kitorang akan open pada 16 Ogos . Tetiba diawalkan ke 9 Ogos . Bermulanya dari pagi , berlangsungnya satu event dari kitorang iaitu OPEN STUDIO bertempat di nun Cheras sana :)


Bagi aku , event untuk kali ni sangat meriah bilamana sambil kita ngap*makan sambil dihiburkan dgn artis artis Youtube sendiri . Dengan menu yg pelbagai , makan sampai muak ! 


Kepada mereka mereka yg menghiburkan kitorang pada hari tu , thanks many more okayh . Nanti kita kenalkan sorang demi sorang . HIHI . Aku yakin , korang mesti minat jugak kan dgn dorang dorang ni . So , jom kita kenal ! Nak follow boleh nak add boleh nak suscribe pun boleh !

Banyak cover cover yg dorang buat . Dan masing masing ada single tersendiri . Nanti korang terjah okay . Suara lunak bak buluh perindu . Wahahahaha . Pada korang korang , bila ada jea peluang untuk bertemu dgn dorang nanti , sila pergi okay . Tak rugi sbb dorang semua ramah . Aku jea yang malu malu -_-

Tapi , bila masuk nya Tasha Manshahar dalam Studio tu dan dia duduk sebelah aku , terus jadi tak malu . HAHAHA . Laju jea aku ajak dia sailorpiiiiii  :) . Aku rasa Hani nervous ni . Sbb tu gambar kabur . hihi +___+



USHA KAT BAWAH SEKALI ADA GAMBAR DORANG PERFORM . 
TAPI TAK SEMUA :)


Find US :
Instagram   : @voxscapemy


Find Azhar Mustapa Here :
Youtube     : www.youtube.com/apambalix
Twitter      : @azharmustapa
Instagram   : @azharmustapa


Find Aliyas Zakaria Here :
Instagram   : @aliyaszakaria


Find Syuhada Najuwa Here :
Instagram   : @evanndine


Find Eika Syah Here :
Instagram   : @eikasyah 


Find Ikmal Hijaz Here :
Instagram   : @ikmal_0307


Find Fero Here :
Instagram  : @fairuladzreen


Find Qiezarra Here : 
Instagram  : @qiezarra


Find Dzul Izat Here :
Instagram : @xxdougiepoynterxx


Find Sam Here : 
Instagram   : @mamatlahh     


Find Arina Here :
Instagram  : @nurdoublea




2 comments:

  1. Wah.. Untunglah dapat bergambar dengan Tasha Manshahar

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz