SENYUM :)

SENYUM .

Orang utara selau cakap , RENYEH  :)

Korang mesti selalu senyum kan . Senyum sorang sorang pun mesti pernah buat kan ? Sebab Meeya Techik pun macam korang jugak  :)

Percaya atau tidak , SENYUM mampu menyelubungi dari segala rasa . Even tika dan waktu itu kita sedang BERBUNGA BUNGA happy nya atau sedang dilanda kesedihan , kemurungan , sakit hati , geram , naik mereng , sasau , sewel mahupun sedang jiwa kacau menggeladak marahnya bak naga sembur api * ade ke pepatah cenggini . wahahahaha ~


Dan SENYUM juga adalah satu ibadah . Bukan susah nak kumpul pahala . Senyum jeaaaaaa   :)   :)  . Banyak kelebihan kalo kita selalu senyum . Baik dari aspek kesihatan mahupun persekitaran .


Pengalaman aku , kdg kdg sampai orang lain tak tahu . Time tu kita sedang dilanda masalah yang rasanya seperti tak tertanggung . Tapi , senyum lah selagi mampu . Orang akan nampak luaran . Hakikatnya yg dalam perit menanggung  :)
.
.
.
.
.
.



sungguh pun aku punya gigi kemek serta tidak berpagar besi , tapi aku tetap renyeh :)
muahahahaha .



Fake smiles itu PENTING okay . 
KEEP SMILING guys  :)


takkan ada orang tahu kalo kita punya masalah tetapi kita selalu SENYUM .


INGAT  !!!
Biar punya masalah yg boleh membotakkan kepala anda , 
yg penting SENYUM !!!
.
.
.
.
.
.
.
JADI . . . ???


6 comments:

  1. Senyummlaaahhh senyummmmlaaahhh, cek mek molek.. hehehehehe ^_^

    ReplyDelete
  2. cptlah update pasal makanan review tu. tk sabar da ni.

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz