CRISPIES CHOC AND CHEESY LAYER

Selamat pagi Selasa everyone :) . Assalamualaikum followers ^____^


*Hari ni beta guna MIRA .


Hari ni macam ada mood nak review tentang Produk yg tengah hangat , hot , femes the amos , glamorius dan sekutu dengannya .

Seperti sedia maklum , di mana di mukabuku mira ( picit untuk tumbesaran ) , mira ada iklankan tentang produk ni which is CRISPIES CHOCOLATE and CHEESY LAYER .

Terdapat LIMA PERISA seperti yg tetera dalam gambar di bawah :Harga bagi setiap perisa adalah SAMA iaitu RM8 per balang .  Bagi mereka yang tinggal berhampiran dengan SHAH ALAM , boleh datang terus ke rumah saya bertempat di SEKSYEN 7 berhampiran dgn ICITY . Yang jauh , mira boleh POS !! 


Untuk perkhidmatan pos , mira cadangkan untuk beli 3 balang minimum yang mana harganya akan menjadi RM30 untuk 3 balang * perisa boleh campur campur . TAPI MIRA TAK POS YG CHEESY ye demi menjaga kualiti produk kami  :)


Setakat ini , rata rata yg sukakan PERISA M&M dengan MARS !! sama ! mira pun suka yg dua ni . Selalunya , mira akan makan bila stress dan bila lapar . hee . 
Ada yang order untuk dijadikan HANTARAN , SURPRISE untuk Si Buah Hati dan Gift untuk kengkawan  :)


Utk sebarang tempahan , sila :

Mesej / wassap / call : 0173935863
Wechat : meeyatechik
Facebook : Amira Abd Halim
Page : Warung Siber

Perkhidmatan pos hanya dilakukan pada hari Rabu dan Jumaat sahaja . Untuk penghantaran yg cepat , sila bank in 2 hari sebelum barang di pos .

Contoh :

Pos hari Rabu , bank in hari Isnin .
Pos hari Jumaat , bank in hari Rabu .

Kalo yg dekat dgn area mira , bole pick up by hand . Order sehari sebelum nak ambil .

Kerjasama anda amat saya hargai :)

2 comments:

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz