Giveaway T.shirt by Tengkubutang


Muahaha . Aku sendiri rasa nak tergelak . Serius . Jadik mcm bengong bengong jea dgn blog sekarang . Almaklumlah blog makin comeeellll *kata Tengkubutang .


Wheee . Aku baru kenal jea dgn Kakak Butang nie . Pun kenal dari mukabuku Cik Berry jugak . harhar . Ramai org cakap , dia baek orangnye :)

Yang best nye , Kakak Butang ni ade minat yg sama macam aku . Wallaweh , kami sama sama suka BEE . Kami jugak sama sama anti MADU . muahaha . Oleh sebab dia punya minat yg sama mcm aku , masa mula mula kenal hari tu * minggu lepas , dgn baek hatinya dia g promote blog cabuk aku ni dekat FB dia . Muahaha .

Disebabkan aku rasa mcm tercabar , aku pun sedaya upaya touch up aku punya blog . Malu oiii . Touch up pun setakat yg aku reti jea lah . Itupun dgn bantuan blogger blogger lain . hiks ! Thanks korang . Especially Cik Hani  :)


Dan hari ini , aku cuba untuk join GA T.shirt by Tengkubutang ni . Jarang seribu kali jarang untuk aku join benda benda macam ni . harhar . Dengan hati yg rela lagi ikhlas , aku ringankan jari untuk join dgn diorang diorang yang lain . hiks !


Dan untuk kamu Kakak Butang , SELAMAT HARI LAHIR yaa ! Semoga panjang umur dan di murahkan rezeki selalu . Selamat renew lesen :) ~  Thanks sbb tak sombong dgn kite . wheee ~~

Mai mai mai , kita pakat join GA ni .

TARIKH TAMAT : 28 FEBUARI 2014

1 comment:

  1. hani pun bkn reti sgt nk make over blog ni.. hehe.. sory kalau tak seberapa ;)

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz