ekonSEMULAJADI . . .

Ohhhh ! Terasa seperti di United Kingdommmm , London ! hiks ! Sejuk bana ohh .


Assalamualaikum semua :) Have a nice day .


Hari ni rasa mcm rajin nak tiup habuk dekat blog ni . Kerja agak ringan hari ni . Tidak semeriah selalu . Bebudak dah start sekolah kan . Takde lah diorang diorang maen maen telefon lagi . So , takde lah parents diorang buat complaint banyak banyak .


Sejuk .

Ye sejuk . Hari ni nak cakap pasal sejuk . Hee . Ramai yg tahu dgn cuaca sekarang . Macam dekat obersee gitu . Boleh jimatkan bil bulan ni .


Baek siang . Baek malam . Baek di office . Baek di rumah . Sweater sentiasa melekat di badan . Malam malam tdo sampai jadi " udang kering " punya begulung dalam selimut ^____^


Siang hari , mmg dah jarang laa on kipas kat rumah tu . Cukup hanya dgn ekon semulajadi . Tapi bila malam , nak tanak kena on kipas tu , nyamuk dok buat konsert . So , So okay ? Bukan so tadung :P .  on kipas dan sila pakai baju berlapis lapis ye kawan kawan .


Dapat jimat kan kat sini ? Dan jimat yg kedua adalah jimat aer . haha ~


Wallaweh , mandi pukul 2petang mcm mandi pukul 2 pagi . Menggigil lebih teruk dari pakinson lepas keluar toilet . Sehari 3x mandi jadinye 2x . Jimaaaatttttttt ~~ Selangor kan selalu takde aer . Time ni lah kita nak berjimat cermat .


Berita cakap , jualan sweater meningkat 20% sekarang . Hebat kan . Semua ni kuasa DIA . Bersyukur dgn cuaca mcm ni . Jerawat pun yilek kalo sejuk sejuk cenggini . Muka jadik licin tak payah guna camera 360 lagi . Ini original  :)


Nah tatap puas puas ,

Mereka kerabad saya .


2 comments:

  1. kat tempat ena dah tak rasa sejuk dah. Hurmmm dah tak syok bila nak titow.. huaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. haha . nampak sgt lemak semakin menebal :P

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz