HAPPY BUFDAY SEPT - DEC :)

Brrrr . Assalamualaikum . Lama nak mak tak hapdet belog ni . hiks ! malasssssss melanda landa . Tanpa ada secebis pun kerajinan . Skrg baru ada sekelumit  :)


Itu pun sbb ade event . Tringin nak share . Mana tahu nati dah tua tua bole jugak tunjuk dekat cucu cicit . hee ~


Lets begin . EEA . Employee Engagement Activities . 4 kali setahun . Unit aku , Billing Resolution jadik host untuk kali ni . So , setiap staff kene amek sorang satu kerja . Dengan bertemakan WESTERN , tangan di angkat laju laju untuk in charge bab drinking . Kiranya tugas hat paling senang lah kan  :)

Takmau lah aku nak berspageti bermacaroni bagai . Kang jadik benda laen . hihi ~ Lesen memasak saya masih di tahap L :P ~ lalalalalalala . . .

Diorang pun mcm okay jea kan . Assistant aku , si lelaki tu . 2 jenis aer yg kena bancuh . HOT and SEJUK +____+


Pada mulanya , kitorang meeting and akan proceed pada 9hb . Tapi , both of my bossss ade concall . Postponed to 12hb . Sbb nye 11hb  , Selangor-ian cuti . Btw , Happy Bufday Sultan Selangor  :)


So , awal awal pagi tu dah masing masing bz . Preparing itu dan ini . Konon konon nak happy happy lah kan . Penutup 2013 . * lambai lambai tangan 2014  :)


Office macam sunyi . Sbb nye ramai pulak yg cuti . Cuti sekolah kan . Anak sunat lah . Pegi jenjalan lah . Pegi situ lah . Pegi sini lah . hihi ~ So , sape yg tak datang tu mmg rugi lah . Temonyeh monyeh nye makan . Dari pakai belt , sampai kena tanggalkan . hihi ~


Yg best nye , sampai bole tapau . Banyak pulak tu . Rezeki bebudak rumah aku kan . Nah tgk gambar aku . Tang mana ada camera tang situ ade aku . hihi ~



Happy bufday September sampai December . Sedap kek tu . 
sedap tersangat sangat  :)



betapa khusyuknye aku . muahaha ~


haa . ni bos aku hat paling sempoi .
:)
Peace mau ada .


sedap kau . abesss .
hingga ke titisan yg terakhir  :P


ini hadiah setelah aku berpenat lelah menjentik buah carom .
Saguhati jea pun . HAHA ~
*terasa diriku begitu kerdil di celahan mereka .
:P


si kakak . EX billing resolution .
bila masa dia tembak aku pun tak sedar dah . Punya semangat nak amek gambar .
hiks !


time to eat . 
beratur ye anak anak . Sambil tu angkat peace dulu .
hihi ~


auummmmm ~!!!
:)

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz