WEEKENDaku :)

Sleepy Monday . Punya segan nak bangun mandi .

6.40 am . Ak org pertama yg celik mata . Ak jugak org pertama yg membasahi toilet . Senang cerita housemates laen still di buai mimpi .

Baju dah tersedia iron dari minggu lepas . Tertanya tanya si adik tu takde class ke . Selalu dia yg bangun dulu ~

Weekend yg sangat awesome ! brrrr . 

Sabtu pagi sampai petang . Layan tv . Atur cerita satu demi satu . Dalam masa yg sama , officemate ajak tgk bola . Selangor vs Singapore . Katanya ada 5 tiket free . So , ak pun angkut geng lah kan . hihi ~ Tak padan dgn dok beguling guling atas tilam sakit perut . Pergi jugak lahai ~


Kereta wira kepunyaan mama si tunang kazen . Berenam kami berhimpit malam tu . Pukul 8suku dari ruma ak . Ke ruma dba . Pick up dia . Nah kau ! macam sardin . Naseb baek lah kitorang semua kecik kecik .


Bertempat di Stadium Shah Alam . Menuju ke sana . Guna jalan hat tak jem . Ikut jalan nak ke office . Sampai around pukul 8.40 malam . Parking penuh dah . Tiket tang mana hala lagi sbb nya , kawan kepada si dba yg bagi tiket tu . So , berpecah . Diorang pegi cari parking . Ak , dba n nabeha mencari kawan dba n sorang lagi officemate yg pegi asing .


Orang makin lama makin ramai . Dalam ramai ramai tu , ramai jugak yg pakai baju merah . Brrrr ! susah weyh nak cam sorang sorang . Tapi selamat lah si kawan dba tu dapat jumpa . Yg officemate sorang lagi tu , tersesat ke pintu masuk A . Kitorang semua kat pintu masuk C . Naseb kau lah . Kan dah kena tgk sorang sorang . HAHA ~


Even ak anak jati Penang , tetap bersemangat memberi sokongan kepada negeri yg bertanding . Rasa puas gila bila tgk kat Stadium . Dah 2 tahun berturut turut ak tgk game Selangor vs Singapore kat stadium ney :) HAHA . Anak tiri Selangor ~ Naseb baek menang . Ada jugak Si Hafiz awan nano tu dtg . Ada jugak Jamal Abdillah . hurm !

Macam biasa , akan snap gambar beramai ramai . muahaha . Nah ! 






Pukul 11.40 jugak lah habesnye . Nak kuar pulak satu hal . Orang berpusu pusu . Tersepit celah ketiak org jea rasa . 


Erat dba genggam tgn ak . Ak pulak erat sebelah lagi genggam tgn nabeha . Berebut rebut semua manusia pakat nak balik . Kereta yg kitorang naek pulak , parking tgh tgh alam . So , nak tanak kena lah tunggu bagi org laen keluar dulu . Berasap jugak lah menunggu . HAHA . sapa suro nak p sangat kan . Amek lahhhh !!  

Jalan jammed oiii . Tersentap sentap jalan . Dah laa lapar . Ak dok tringat roti telur kat rumah dah time tu . Cheeeeuuuu , si Ami tunang si kazen singgah makan . Hurm . Tengs sbb belanja kitorang semua . Jasamu dikenang . 


Hantar dba , hantar kitorang . Pukul 2.30 jugak lah pejam . Naseb baek lah esoknya tak keja . Tapi tdo ak terkandas d tengah jalan .


" akak , tolong bukakan pintu kejap bole ? " 

Dah tak bole tdo . Amek bantal , amek spongebob amek selimut . Hadap tv . Atur cerita lagi .


Kejap kejap ak telelap depan tv tu . Tv tgk ak . So , senang cerita , dari ak celik mata , sampai ak pejam balik mata , ak telentang depan tv jea sehari . Bosan jgn tanya . Macam biasa , ak tgk muka hang , hang tgk muka ak . 

Penutup cerita , UMMI . tamat sudah cerita tu . Ok bai . Abes dah mencarut hari ney  :)

theLEMAUday ~

Owh kawan kawan . Assalamualaikum . Have a nice day ~

Nak habaQ ney . Keje den betingkek tingkek . Tapi den maleh nak buat . Nak habaQ lagi , dengan slumber mak bedah yo ahak ahak den datang keje pakai seluar jin pakai toncet . Haa ! Suka hati mak bedah jea kan . Nak ikutkan , hari Jumaat jea yg bole kawan dgn jin ney . Hari laen must be formal .


Lagi keja banyak lagi vitamin M dok mai . Segannya lahai . Lagi 2 hari kena keja ntuk minggu ney . Kalo keja still tak berkurang , hari sabtu mau dok hadap lagi lah aku naty ~ Segan segan macam ney , aku lagi rela jadi cikgu untuk mereka mereka . Si pakcik tu asyik tanya berapa kes dah dapat siapkan hari ney . Haiisssshhhh . . . jangan dok tanya lah . Banyak sangat . Nak bgtawu pun takut tekejut ~ 


HAHA ~ tak nampak ke aku punya dok ulat kat celah celah fail tinggi melangit ney . Lagi dok tanya ~ 


Hari ney night market depan rumah . Takde motif bgtawu . hikhikhik ~ Lebby koi gemuk . Dulu kecik cenggini jea . Skg , sampai achik kena pinjam adik punya akuarium ikan . Tu pun dah pandai maen panjat panjat dah Lebby ney ~ Babab baru tau . 



Raya Haji naty , Lebby kena raya dekat Shah Alam tau . Tak bole balik kg . Sbb nye , tuan Lebby ney pun naek bus . Kang dok begoncang dalam bus tu , telepas ke lantai jenuh menjerit . Aku harap berani bagi makan jea . Nak pegang aku sniri pun ketaQ dup dap dup dap ~ HAHA .



Eh ! sape tgk last episod Cinta Jannah malam td calet cket . Kite geng . hihi ~ Punya dok geram kat iklan berejam rejam pulak ~ Dan hari ney start cite baru . Macam biasa , mula mula tu takde melayan dan melangut sangat kat cite tu . Bila dah lama lama naty , baru nak jadik taksub . Maghrib jadik pukul 8.15 . Lagi 5 minit jea nak masuk Isyak . MasyaAllah ~


RINDU !!!

Aku mencuba lagi . Kalau dah rezeki takan ke mana . Berdoa dan tawakal . Janji Allah itu pasti ~

Aku mohon , jangan tuduh sebarangan tanpa ada usul periksa . Jangan fitnah org laen tanpa ada bukti yg kukuh ! Sesungguhnya fitnah itu lebih buruk dari membunuh . 


Biar hidup digodam dugaan setinggi langit , aku tabah mengharunginya ~ Aku hanya mampu berserah , berdoa dan memohon padaMU Ya Allah . Ya Allah andai aku tak mampu bahagiakan ibu bapaku , keluarga ku . Cukuplah sekadar aku tidak menyusahkan mereka . .  :'( 

In shaa Allah . . . kalau kita sentiasa berbuat baik . . . orang lain juga akan berbuat baik pada kita (^____^) amin . . . Ya Allah , kuatkan lah aku untuk menempuh segala cabaranMU . . Aku tahu Ya Allah , sesungguhnya doa orang yang teraniaya akan dimakbulkan olehMU .



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aku rindu . Rindu mereka bertiga . Rindu keletah setiap sorang . Rindu yg buat air mata aku jatuh bila teringat akan mereka . Rindu yang buat aku tak boleh tengok iklan UNITAR di tv. Rindu yang amat sangat ~ Rindu nak angkut ketiga tiga orang tu naek moto bawa pegi kedai dalam kampung . Aku harap mereka bertiga juga tak lupa aku .  

Pada yg sulong , Selamat Hari Lahir kesayangan achik . Semakin hari semakin meningkat jumlah number . 


notatapakkaki : esok aku keja . Lusa kena pegi Ibu Sawat TM Kota Kemuning . 
Gotong royong pulak dah ~

THREEinONE

Hye , Assalamualaikum ~
Minggu yg agak bzBZbz . Bukan agak lagi . Sememangnya bz .

Seperti selalu , kalo cuty banyak hari , keja pun akan jadi banyak . Sebabnye , keja hanya diberikan pada setiap hari waktu bekerja . Selasa 5 kes , Rabu 4 kes , Khamis 4 kes . Kes minggu lepas pun belum settle lagi . Dah masuk lagi kes baru . Ape bole buat kan . Nama pun keja , so hadap jea lah sampai lebam .


Alhamdulillah . Ade hikmah di sebalik ape yg jadik . Berkat kesabaran , akan ada hasilnya . Biar org kutuk kita . Biar org hina kita . Biar org tuduh kita . Biar org anggap kita macam macam . Kita ada Allah . Dia yg akan tentukan semua tu .

Segala kata tomahan mendatangkan pahala pada kita . Mulut org kita tak bole tutup . Biar lah org nak bash kita sekejam mana pun . Biar , biar dan biar .  Terima dgn hati yg rela even hati ini hanya Allah yg tawu peritnya menahan  +___+

Permulaan sabar itu adalah pahit , Siapa yg tak rasa pahitnya takan kenal erti kemanisan . Kalo kita buat satu satu benda tu dengan diri yg betul betul ikhlas , nescaya ganjaran yg kita akan terima jugak akan setanding dengan apa yg kita dah usahakan . In shaa Allah ~ Berkat doa di setiap 5 waktu dimakbulkan olehNYA . Alhamdulillah Ya Allah . Ak sgt bersyukur . 



“Sungguh, Aku benar-benar mengadu akan susah dan sedihku hanya kepada Allah..” (Surah Yusuf: 86)

-----------------------------------------------------------------------------

Malam semalam surprise kan bufday si adik budak bilik ak tu . Kitorang satu ruma kenakan dia kau kau punya . Main character nya dah tentu tentu lah ak . Jenuh belakon aih . Ak belakon ak sniri nak tegelak . HAHA ~ Rosak pintu bilik ak weyh ~ Buatnya owner rumah tu tanye , mati nak menjawab . Haiyakkk ~~ Haa , dan lepas tu , penat jugak lah nak mengemas balik . Reti buat reti kemas laa kan . harhar . For u adik , SELAMAT HARI LAHIR yg ke 22  +____+


Tapi sayang , gambar takde . Kelam kabut gatal sgt nak surprise bagai . HAHA ~ 

----------------------------------------------------------------------------

Dan satu lagi , Tahniah banyak banyak untuk rakan Blogger , Ainaa Roseberry sbb dapat masuk paper . Untung lah untung lah . hihi ~ Congrat dear . Untung lah org comel dapat masuk paper . Satu satu nya rakan blogger ak yg kerap tinggalkan jejak langkahnya setiap kali blogwalking di blog burok ak ney haa . Btw , terima kasih ye dik . Sudi jugak singgah . hihi ~ Kalo korang nak terjah blog dia yg omey omey mcm tuan empunya bole Click AINAA ROSEBERRY ney  :)


Curik kejap gambar awoookkkk . .
Comel benor org nye ~ Muda muda dah dapat masuk paper . hikhik ~ 
Tumpang gembira  :) ~ Ce tgk follower dia , berapa ribu punya ada .
 Sepanjang ak follow blog dia , yg ak tawu , dia ney selalu makan . 
HAHA . Asal ade gambar jea , mesti gambar makan . 
Kalo tak dekat blog , mesti ade dekat FB . HAHA ~ 


Ekceli kitorang tak kenal pun . Tak pernah face to face . Just borak borak by laman sosial jea . Tapi dari situ , ak dah dapat tawu yg si adik manis ney talkative orangnya . Ak pulak yg nak malu . Hurmm . Malu . Sangat malu . Hari tu , si adik manis ney ade create event untuk semua rakan blogger . Semua dijemput termasuklah ak . Pk banyak kali wey . Nak pegi ke tanak . Nak pegi ke tanak . At last , ak tak pegi pun . Padahal dekat jea dengan rumah yg ak menyewa tu . Sebabnye ak malu lah . Nanti lah , next time kalo ade rezki . hihi ~ bila tu ? Jeng jeng jeng  :)

Just wait and see ~

---------------------------------------------------------------------------

Ehem . panjang berjela entry kali ney . 3 cerita sekali gus . k lah . Got to go . Niat hati ingin menggenggam segulung ijazah . Doakan ak kayh ~ 

HURT :'(

Ada masa hidupku dalam keadaan tertekan , mengaburi segala pedoman . KepadaMU akan aku mengadu . Untuk mencari bimbingan dariMU  :'( ~ Ku serahkan takdir di tanganMU Ya Allah . Demi mengukir seluruh perjalananku . 


Aku hanya seorang hambaMU yg kerdil dan hina . Tak lari dari kesilapan . Namun aku juga punya hak yg mutlak demi diri sendiri . DemiMU aku tempuhi segala dugaan dan cabaran  :'( ~ Allah Allah Allah Ya Allah . 


Dalam aku kehilanganmu , aku temui iman . Namun kau tetap berada di hati , Tuhanku tetap disisi ~


Walaupun tak dikurniakan kemasyuran , walaupun tak dilimpah segala kemewahan . Hatiku tetap akan memuji namaMU selalu YA RABBI . Ku tabah menerimanya .

Walaupun aku tak di beri kemakmuran , Walaupun ujian hidup seringkali melanda , 
Akan ku memanjangkan kesabaran ini . Aku kan tetap syukur padaMU ilahi . Kerana masih mengurniakan nafas ini . Alhamdulillah aku masih kuat mengharungi tapak demi tapak .


Engkau di hati selalu memberikan aku petunjuk . Apabila pemandanganku samar dan kabur , dan biarpun hidup digoda ujian dan pancaroba dunia . Aku yakin . Aku jamin . Pasti ada hikmah di akhirnya ~ Aku hanya mampu bersabar dan berdoa kepadaMU .


Kehidupan ini dipenuhi dengan seribu macam kemanisan tetapi untuk mencapainya perlu seribu macam pengorbanan . Sekecil apapun amal ibadah, Allah SWT menghargainya puluhan kali ganda . Engkau Maha Segalanya Ya Allah ~ Aku mohon Engkau makbulkan segala permintaan dariku yg tidak pernah kenal erti jemu MENGADU DENGANMU . I miss my OLD LIFE with my beloved family n heart . 

Guys , i really miss all of you there ~ Dear , i miss you badly  :'(  ~




.. 9913 ..

Ingat ke dgn tarikh keramat hari ini sayang ? 9911 ~ a meaningful date for me n u ! n now ! di 2013 kita ~ mampukah kita untuk hadapinya dengan tenang . Tanpa ada perbalahan iri hati . Namamu sentiasa ada di setiap 5 waktuku . Dan akan terus ada . mmg takan mudah bagiku untuk ak lupakan segala gala nya ~


Setinggi langit yang terbentang .
Tingginya lagi hasratku ini ~
Biar nanti menimpa diri .
Aku sakit pertaruh hati ~
:'(

Rindu hati rindu suaramu ~
Bicaramu selalu di ingatan .
Tak tahan hati ku menanggung .
Rindu aku rindu pada mu  ~
Tak mudah untuk kita pertaruh .
:'(


Kau masih berdiri .
Kita masih di sini ~
Kau teman sehati ,
Kita teman SEJATI .
Tunjukkan pada dunia ,
ERTI SAHABAT ~


Kau adalah tempat aku memberi kisah hidupku ,
Setialah sehingga abadi cinta ini sayang ~
andainya hatimu seperti hatiku  :'(
Pertemukan kami di SYURGAMU . . .


Andai dia jodohku , dekatilah hubungan kami .
Andai dia bakal suamiku , restuilah cinta kami .
Andai dia bakal imamku , rahmatilah kasih sayang kami .
Andai dia bakal bapa kpd anak-anakku , bimbinglah kami ke jalanMu .


Ya Allah , segalanya aku serahkan kepadaMU .
Ya Allah , betapa lemah diri ini . berat ujian dariMU .
Ya allah , ampuni silap dan salah selama ini Ya Illahi .

Ya Allah , jika masih aku diberi kesempatan , izinkan aku untuk terus mencintai dirinya .
Ya Allah , hanya Engkau yg mengetahui segala isi hatiku , hanya kepadaMU aku memohon kekuatan .
Ya Allah , jika ku harus mati , pertemukan aku dengaMU .


dari jauh ,

HAPPY 2ND ANNIVERSARY  awak !!

n to my beloved dad ,

HAPPY BUFDAY ABAH !!! 

tadah tangan ...

~~ Ya Allah.. Tuhan yang Maha Penyayang. Berikan aku kekuatan dan ketabahan dalam mengharungi segala ujianMu ini, Ya Allah. Sesungguhnya aku sangat lemah tanpaMu. Aku tahu, setiap apa yang Kau takdirkan ini adalah yang terbaik untukku. Setiapnya pasti ada hikmahnya. Engkau sahaja yang mengetahui segala-galanya. Ya Allah, andainya ujian ini mampu mendekatkan aku kepadaMu, aku redha dan berikan aku perlindunganMu. Jangan pernah biarkan aku berpaling dariMu kerana kesusahan ini, Ya Allah. Sesungguhnya hanya kepadaMu tempat aku mengadu, berserah segala-galanya. Ameen..



wordlessWEDNESDAY ~



Walau di mana saya berada , tetap akan mendapat posisi di paling hujuuuunnnnggggg   :) meQelit dak kasut kite ?


emel dari ketua kontijen . tunggguuuuu . . . . 

MERDEKA RAYA :) ~

Haluuuuu guys  :) ~

Tired Saturday . Wallaweh . Subuh terlajak tdo . Sedar sedar , nah pukul 9.40am . Itu pun tekejut vibrate dapat mesej from kak Wawa .

" kechik , mai laa umah dgn kak azah "

Baca baca then tdo cket lagi . hurm . Ape nak jadi kan . Pukul 10 bangun . Dengar housemate dah mandy . Fuh ! awal giler kot dia mandy . Selalu kalo hari cuty mcm ney mahunye nak zohor baru masing masing kelam kabut mandy . hihi ~


Ak bangun . Then menyelesaikan kaen baju yg seminggunye terbiar . Pakai pakai sumbat dalam raga . Dah nak muntah dah raga tu . Penuh melepu . Mahunya tak melepu . Minggu yg sangat bz . Selalunya ak akan cuci 2 kali dalam masa seminggu . Tapi minggu lepas langsung tak dan . Malam mcm siang , siang mcm malam weyh .

Pagi bangun g keje . Pukul 3pm balik . Rest , tdo kejap . Bangun Asar . Mandy n maghrib . Dah ke office semula . Pukul 11 suku kat ruma balik . Isyak then tdo ~ Sampai lah ke hari Jumaat dok atoQ jadual mcm tu .

Jumaat . Cerita hari Jumaat .

Meriah sangat rasa dgn hari Jumaat ney . hee . Pagi pagi lagi masing masing dah bz dekat office . Yang bestnye , pagi pagi dah kene paksa makan nasik impit . Pukul 10.30am , dah kali kedua kena hadap pulut kuning + rendang ayam . Pukul 1pm dah kene makan satay + kuah kacang . kena paksa makan okay . Sbb nye nak kena struggle ntuk Jamuan Hari Raya TM Shah Alam di sebelah petang nya :)


Segah perut . Naek turun naek turun ke bilik Anggerik . Deco bagi cantik cantik . Hias gerai . Gerai ? Haha . Setiap unit mesti ade 1 gerai . macam selalu . CSM akan jadik penjual satay . Sbb tu lah kene makan satay siap siap . Boss cakap , kalo kat gerai naty tak bole makan banyak banyak dah . So , CSM makan siap siap dan makan sampai kenyang . Kau , 7 cucuk kot ak bedai . HAHA ~



Hurm . tringat si kakak . Rasa mcm takde kawan bila si kakak dah pindah unit . Selalu dgn dia lah ak akan sibuk bergambar . Tapi ntuk tahun ney , dgn si kakak Yana n si mamat giler tu jea . muahaha .


2suku . Ak naek surau . Zohor . Aum ! kakak kat surau rupanya . Kan dah jadik 45minit duduk dalam surau tu haa . borak . Pukul 3pm kitorang ke Bilik Anggerik . Ramai dah berbaju raya .




Ekceli Majlis start pukul 3 hingga 6 petang . Memandangkan ak kena attand ntuk Kawad Perbarisan pada sebelah malam , pukul 4.30 ak gerak balik ruma .


Tetidooooo . Naseb baek sedar pukul 645 petang . Kalo tak , pakai ak kawad atas katil lah jawabnyeeee . . Kelam kabut asar . Mandy dan maghrib .


Cari slack hitam . cari pantera * jersi Harimau Malaya . cari kasut baru saya . Mintak saiz 4setengah , dapat saiz enam . ak ulang , DAPAT SAIZ ENAM . haha . dah tu , ak bedai kasut yg jantinanya ntuk lelaki . Sbb ak tawu , kalo ak pakai kasut perempuan , confirm confirm akan tepelanting atas kepala org sbb takde tali . Better amek yg bole ikat . besar pun besar lahhhh weyyy . . . berat pulak tu ~ haiyaakkkk !




Bermcdonald ak malam tu . Ada ak kecah ?

" pakai lah cepat kasut tu nak tgk cket mcm mana rupa "

nampak tak kekurangan asam dia di situ . kuanghajar kau gemuk . HAHA ~

" Budak skolah , hati hati pakai kasut mcd , kang tesangkut atas kepala pembawa bendera "

HAHA . baeklah . saya akan berwaspada  :)


Terpaksa mendoublekan stokin ak . Dah tu , suka suki ak jea bedai stokin cartoon . Sepatutnya kena pakai stokin hitam . Mane lah ak tawu * tu lah sape suro balik awal time rehearsal hari tu ~ tak penah dibuat orang . HAHA .



Macam tahun lepas . Ak akan berada di barisan paling depan di tengah tengah manusia manusia laen . hee ~ Nervous nak mampos .



Pukul 9.30pm kitorang dah berkumpul kat depan office . Datarannya dekat jea dgn office ak . so , takde lah jauh sgt kena jalan .

Di apit oleh Sekolah Menengah Methodist Perempuan Klang di bahagian depan . dan di belakangnya pulak , kontijen dari Politeknik Shah Alam . Belakang poli , kontijen POS . belakang POS , kontijen PKNS .

TM jea kot yg pakai jersi . Hat laen bukan maen dgn uniform cun melecun . Sian kami . Tapi semangat berpasukan tak penah pudar . Pesanan daripada Datuk Zaini , VP Selangor , Just enjoy your self .

Kami pun enjoy jea lah kan . Tapi disiplin tetap kami utamakan .

Pukul 10.30 barulah satu demi satu kotinjen begerak masuk . Berbekalkan semangat masing masing , kami lakukan sehabes baek .

Bila selesai aktiviti perbarisan , sempat kami tgk perbarisan Kawad Senyap dari TUDM . best ! sangat best ! Tahun kedua ak tgk secara depan bijik mata sniri tanpa ada kaca tv . HAHA . Tahun ney agak menarik . Sbb ade pertunjukan motor dari Army The Red Warrior . Macam macam aksi ade kau . Teruja bila perempuan yg beraksi malam tu . Berani giler kakak tu . Awesome !!!

Lebih kurang sejam diorang beraksi dgn mcm mcm gaya dok ada . Lepas tu barulah diikuti dengan ucapan Sultan Selangor . Nyanyi lagu merdeka . Lagu Selangor . Sungguh ak tak tawu langsung mcm mana lagu Selangor . SAYA ANAK JATI PENANG  :)

11.45pm , adalah masa yg ditunggu tunggu oleh semua kontijen termasuklah TM :) ~ Acara penyampaian Hadiah ntuk para pemenang .

Kategori Swasta atau GLC , tempat ketiga dimenangi oleh POS MALAYSIA . tempat kedua , dimenangi oleh * ak lupa sapa . dan tempat PERTAMA disandang oleh kontijen TELEKOM MALAYSIA BERHAD !!!!



Ya Allah , menjerit sekuat kuatnya . Lantak lah nak cakap ak badan kecik suara kuat pun . Lupa segala masalah yg ada kejap . Teperanjat Fazli tgk ak beperangai macam tu . hahaha . naseb kau lah !

" tak sia sia lah budak sekolah ney kena pakai baju besar kasut besar pun "

tiba tiba ada suara sumbang mencelah . kurangasam kau . Meriah giler bila semua kawan kawan dok bersorak kegembiraan .

hee . Tiba tiba jugak boss datang menghulur tangan beserta ucapan TAHNIAH !!! Ya Allah rasa macam tak percaya . hahaha ~ Hadiah bernilai 2K . confirm naty datuk buat jamuan lagi . hihi ~



Congrat ntuk semua . Even kita training last minit . Rezki berpihak pada kita . HAHA . hanya berbekalkan 3 kali training * kaw kaw jugak lah kena bancuh . dan 2 malam rehearsal . Kita dapat buat yg terbaek sekali gus menaekkan nama TELEKOM MALAYSIA pada malam tu .


weyyy , serius happy !! Dengan menjadi Johan pada tahun ney , memerlukan komitmen yg sangat tinggi ntuk tahun depan . Harap harap ade sponsor lebih cket . muahaha  :)
 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz