Uiiikkkksssss :)


hye hye hye ! hoiiii ! Assalamualaikum . . . haaa . . .  lamanya tak mencarut kat belog neyh . berabad jugak kan . hihi ~ Mesti rindu ak kan . muehehe ~

Memandangkan system tenga down , keja tak bole bwad . Fon samsung masuk wad . Mmg ak bosan lah wey . Mulut pun mula ah nak mengunyah itu ini . Tambah pulak kacang soya tenga dok femes kat dalam office ney skg . Sorang sebalang punya dok ada ~ including me for sure . hihi  +___+

luka pipi weyh punya dok bagi lumat kacang soya tu . makan sampai tergigit . loQlaQ owh !


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ak skrg adalah wanita terhebad . owh takmau lah wanita . mcm tua . tak lah tua sgt lagi . hihi ~ Means , ak kena jadik ala ala org bekerjaya . apa ak cakap ney . hehe ~


Rabu lepas . Ak urgent . G settlekan kakak punya dokumen di sebelah ptg . Dan ke LCCT . hantar lebah . Sebolehnya ak takmau hantar dia . Bukan sbb apa . Naty ak sedih . Dah tu , kalo ak hantar dia , confirm lah time balik ak ada dgn kakak dia jea . Even selalu jumpe dgn kakak dia . ak tetap maluuuu . . . Dia ney pulak style balik kg tak rety nak sat . Paling sat pun mau 2 minggu .


Skrg pun dok ada kat kg lagi . almost 2 weeks ! herrrr . . . asal ak call jea ade kat pekan . asal ak call jea ade dalam keta baru balik dr pekan . asal ak call jea otw nak pegy pekan .

Ak tak tawu lah mcm mn keadaan pekan tu . Sbb ak sniri tak penah menapak lagi kat negeri di bawah bayu tu ~ hurm +___+


Yang dia pulak , asal dia call ak tdo . asal dia call ak mamai . asal dia call ak sniri tak tawu ape ak cakap . huhu ~

Dalam masa dia kat kg . Semua benda kene bwad sniri . Sampai ada satu tahap tu , ak dah down . Ak menanges sbb ak rasa tak mampu nak hadap sorang sorang ~ Sbb sebelum ney , dia banyak tolong ak settlekan itu ini . Ak bagai tuan puteri yg dihantar n dijemput keja . Tapi skg , nak p mana pun ak sniri kena hadap . Even jalan jemmed sempit tak bole nak mencelah mcm lebah buat , ak TERPAKSA tunggu belakang bontot keta org . huwaaa . . ape pun jadik , ak kene kuat . 



Dalam masa ini jugak , kami ke Sunway . Berdua . Ak dgn si kakak . 2 kali kami ke sana . dan dua dua kalinya sesat . see ! bukan nye 1st time menghala ke situ . tapi dah beriban kali nya . masa ney , kene laa ringan ringan kan mulut tanya org . celikkan mata seluas mungkin membaca signboard . hihi ~


* " apa khabar kau ? makan suda ? ak pegy kL nanty . "

anak buah beliau . sgt janggal bila beliau ber AKU KAU dgn ak sbb beliau jauh lebih muda dr ak . maka , ak pun dah tergagap nak menjawab . terkeluaQ jugak " hang " ~ cubaan pertama . mungkin mereka dah terbiasa . hihi ~


Sbb nye , dgn lebah pun ak dah pesan awal awal kalo ikut ak ke kampung , jgn gunakan " AKU " :) ~ kurang sopan di situ . LAEN NEGERI LAEN BAHASA LAEN CARA LAEN BUDAYA ...


Allah jauhkan jarak kita , dan dari itu Allah datangkan rindu yg sgt menyengat . 
CINTA , 
I MISS YOU SAYANG
:'(

CORDY JUICE


Okkeh , dgn lafaz bismillahirrahmanirrahim . Saya akan memperkenalkan satu demi satu . in shaa Allah ntuk malam ney , saya akan mulakan dgn Cordy Juice  :)

Saya yakin , ramai yg tidak tawu tentang AHB . Stand for Asir Herba Biotech . Yg mana satu company yg mengeluarkan produk kesihatan seperti Cordy Juice , Cordy Belle , Cordy Café , Cordy AOX , VITALPLUS dan DAYLITE ~





Apa yang menarik dan unik berkenaan Cordy Jus ini adalah, ianya merupakan gabungan 20 Jenis Jus Buah dan Cordyceps yang mana gabungan kedua-dua bahan ini diproses menggunakan Hexagonal Water Technology yang menjadikan molekul jus tadi berbentuk 6 penjuru. Yang mana, pembentukkan ini amat membantu dalam proses penyerapan nutrien dan khasiatnya oleh tubuh badan dalam tempoh yang amat singkat dan cepat.


Bahan-bahan ini diproses dengan terapi air heksagon (molekul 6 penjuru hampir sama dengan air zam-zam tetapi kita dihujung terdapat Kristal manakala air zam-zam terdapat emas) yang terbukti untuk membuat pemakanan boleh diserap dengan cepat oleh molekul yang lebih kecil yang serupa dengan sel tubuh.


Sesuai untuk semua jenis peringkat umo DAN YANG PASTINYA SAYA PUN MINUM  


Kemampuan Cordy Juice:

> Menyembuhkan Fungsi organ pada penderita gangguan Jantung, Hati atau Ginjal (buah pinggang), Paru-paru
> Membantu memperbaiki sistem pernafasan (asma, sinus dll)
> Mengatasi Diabetes
> Menurunkan potensi penyakit karena kolestrol tinggi
> Membantu meningkatkan sistem kekebalan tubuh
> Membantu Proses pemulihan dari pelbagai sakit, HIV & AIDS
> Membantu meningkatkan daya ingat dan Mencegah penyakit nyanyuk
> Membantu memperbaiki gangguan seksual pria & Wanita
> Membantu melawan radikal bebas dan penuaan dini
> Membantu meningkatkan Vitalitas dan Stamina dengan cepat
> Mengurangi Stroke, Asma, Radang paru,Batuk ~
> Kaya zat anti oksidan dan zat anti radang
> Menurunkan kolesterol
> Melambatkan proses penuaan @ awet muda
> Menguatkan sistem imuniti & memanjangkan jangka hayat

Cara Pengunaan :
- ambil 30ml 2 kali sehari pagi & petang 15 minit selepas makan (goncang dahulu).  *simpan ditempat suhu bilik/freeze bagi mengekalkan khasiat produk .
- bagi berpenyakit minum bersama Daylite.
- bagi luka, nanah, bisul, terbakar, bengkak, gatal-gatal boleh disapu cordy juice pada tempat tersebut, inshaa Allah ia akan berkesan ~ (sapu 3 hari / lebih berturut-turut bergantung kepada penyakit yang ditanggung).





HARGA AHLI = RM320
BUKAN AHLI = RM384

Sekotak ada 3 botol .
:)


NAMA : NOR AMIRA ABD HALIM
AKAUN NUMBER : 07310011224526 - CIMB


Pengesahan Pembayaran Untuk Tempahan:

SMSkan: 
Nama Penuh - Alamat Penuh - Jumlah Bayaran - Masa Bayaran - Tarikh Bayaran 
dan hantar ke:

0102573524


WE LOVE WE CARE WE SHARE :)


 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz