randomAGAIN ^_____________^


Dua puluh dua dua ribu tiga belas ~ hye , Assalamualaikum . 1st sekali , roadtax moto gua telah kembali ke rahmatullah . oh duit ! Kenapa ak jea yg belum dapat BR1M tu . tetttt ! sabar . satu rumah belum dapat lagi . Selangor kan besar * yacksss ! pujuk diri sniri  :P


Korang , mata kanan kite dok terkejit kejit dari malam tadik . Naek rimas dah ak . Bercakap pasal mata . Oh ! tak bole celik luas luas dah ney . Semalam kua dari office 5.45pm . Terus balik rumah . Same same sampai dgn lebah . Pukul 6.30pm , bersama dgn si kakak menghala ke arah Sunway  :) ~ awal beno . maghrib di semejid depan Sunway Piramid tu ~ Pukul 1 pagi dari Sunway . Sampai rumah 1.30 lebih kurang . Si kakak bergerak ke Meru , Si Lebah gerak ke Putra Height . Si Aku naek rumah . Tak mandi dah . Tak tahan . Isyak dan ghaib ~


Pukul 7 pagi tadik ak sedar . Capai towel . Tgk toilet ade org . Mencangkung tepi dinding . Dan terlelap lagik . haiyakkk ! Subuh 7.30 oihhhh . . .

Dan 8.15 pagi  ak punch card ntuk hari ini ~ tersangat lah mengantuk u . sumbat lolipop pun mcm tak jalan jea ney ~



============================================

hurm . Ape pasal skrg ak jarang update belog ? why ?

ehem . Masa gua tidak mencukupi . Keja berduyun duyun skrg . Sabtu pun kene keje . Kes jgn ditanya . Sekarang ade lagi 30kes tak settle , tapi letak tepi kejap bole ? penat . Jemu . Ranking nama pun naek turun naek turun . Meeting sana sini . Tapi dalam dok bz bz mcm ney , kami curik jugak masa ntuk hilangkan stress . Oh bukan ak sorang jea yg dok gila stress mcm ney . So , kene laa bwad bwad happy .


EATING ~


MEETING ~
.
.
.
.

Siang mcm siang , malam mcm malam . Kdg kdg , malam tu amek masa ntuk Qada tdo ~ serius letih +_____+  ~ Balik keje , *dalam hati nak lelap kejap . Tapi ak lelap sampai esok paginya . Dgn baju keja tu lah . HAHA ~


Dan dan dan . Lappy ak masuk wad . sian dia . Patut laa pun , dah 2 tahun ak tak format or service lappy tu . Since ak jadik anak angkat Selangor , lappy sihat jea . Tetiba jea hari tu dia bwad hal . Pun dwet lagi kan . Alahai ~ Maybe lunch jupg si mamat tu anta ke office . Actually malam tadik dah nak amek . Tapi tak berkesempatan . Untung kan , umo baru 21 tahun , tapi dah ade kemahiran dalam bidang tu . Untung sgt ~

.
.
.
.
.
.
.


Cerita ke sunway malam tadik . Bersama seorang kenalan di office lame dulu . Along , maybe sebagai seorang abg kepada ak . Tak lebih dari itu . Kami rapat . Tapi , pantang seribu kali pantang disebut sebut namanya depan si Lebah . Dan malam tadik . Kami gather sesame . Ak , Lebah , Along n si kakak ~


Meminta kebenaran terlebih dahulu demi menjaga haty budak tu . Nampak kamcing you , tapi dalam diam diam dia dok fire ak . Sindir sindir sweet dia bagi ~ Yg lepas tu lepas ye lebah . Dah kawen dah si Along tu . dah ade anak satu dah ponggggg ~ n now , u have got me n my heart too . WE STILL TOGETHER TAYUNK :) ~ So , lupekan yg lepas .


Ribut taufan hampir berlaku malam tadi akibat ak sengaja usik . hikhikhik . rety jelessssss kauuuuu lebah ~~~ tawu pun . kalo kat ak tu kemaen punye panjang lebaQ bletiaQ . huh !  ^________^


jup ! nampak gambar kat atas tu ? Cordy cafe tu ? Ahaa . Tu pun salah satu produk kami  :) Nampak tak ade dua org yg tak mandi tu . tehee ~

cakkkk . . !!!!


Jeng jeng jeng . Ini lah Cordy . Tehee ~ Shomel kan botolnye . Yeay ! Dah botol kedua kite minum . Kite bagi dgn mak , dgn abah , dgn makngah , dgn makteh , dgn mak lebah , dgn ayah lebah . 

Seeedddaaappppp !!!! ha ! bukan senang meera nak telan kalo bab bab ubat ke , suppliment ke , vitamin ke , ape ke . mmg susah laa nak masuk mulut . Lagi lagi laa nak telan . Tapi Cordy Juice , meera try sesudu . Then , dapat senyum . Kira sedap laa kan . n sampai skrg meera minum . Banyak khasiatnye . 

n Alhamdulillah , mereka mereka yg meera bagi tu , meera dapat feedback yg baek . yeay ! abah dah tak sakit pinggang lagi . Darah tinggi mak dah ok . Teh dah tak sakit lutut . Ngah pulak cakap dah tanak makan ubat spital . 



So , jum serba cket meera share dgn korang ape khasiatnya .

Amat sesuai untuk pelbagai jenis penyakit termasuk :-

• Kanser
• Kencing Manis
• Darah Tinggi
• Tekanan/Stress
• Migrain
• Stroke/Lumpuh
• Ketumbuhan
• Penyakit Jantung
• Parkinson
• Lemah Tenaga Batin
• Sakit Tua
• Asma
• Alergik
• Bisul
• Alzheimer
• Gout
• Hepatitis B/C
• Prostat
• Jangkitan Kuman
• Masalah Tulang
• Wanita Mengandung
• Masalah Haid/Kesuburan
• Keletihan
• Anti Penuaan/Awet Muda
• Leukimia
• Masalah Usus
• Masalah Paru-Paru
• Resdung
• Sakit Kulit
• Tiroid
• Tibi
• Demam Campak
• Ulser
• Osteoporosis
• Arthiristis
• Buasir
• Masalah Buah Pinggang
• Denggi
• Fibroid
• Gastrik
• Jerawat
• Kayap
• Insomnia
• Batu Karang
• Kurang Oksigen Dalam Darah
• Tingkatkan Daya Ingatan/IQ
• Ahli Bina Badan
• Ahli Sukan


Terdapat 20 jeins buah-buahan dalam juice ney . Ce tgk :



Tgk lagi tgk lagi . Ade gabungan kulit pokok pine . Yang mana kulit pokok pine tu bole sembuhkan penyakit kanser ~

hee ~ best best best . Actually banyak produk lagi ade . Tungggguuuuuuuu . . . . . . . 

separuhJALAN ~

hye everyone ! Today is Sunday . Bowsan yg teramat sgt . Dan tak tawu ape nak bwad . Ade lagi 2 hari weyh . Ape nak bwad ney . haiyaa ! Cordy pun cuty . Facebook pun bowsan . TV pun bowsan .



Nak balik kampung , tapi dah kene keje . urm . Keje punye pasal . nak cerita tentang keje . Owh . maap , kite ke Klang dulu . naty kite sambung okay ~

.. akuCINTAkau ..

ak tak kesah nak panggil ak mira . ak tak kesah nak panggil ak kechik . ak tak kesah nak panggil ak re . ak tak kesah nak panggil ak adik . ak tak kesah nak panggil ak ya . TAPI AK KESAH BILA KAU PANGGIL ORG LAEN SAYANG . dan ak sgt kesah . dan ak tak bole terima . dan ak rasa saket haty . DAN AK NAK KAU TAWU , AK TAK SUKA NAK SHARE DGN ORG LAEN . cukup hanya ntuk ak . 


dan lebah pun berkata .
.
.
.
.
.
.
.

9 FEBRUARI 2013 .
HAPPY BUFDAY PUTRAMEEYA YG KE 17 BULAN
:)

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz