sabtuDANahad ~

Assalamualaikum everyone . Alhamdulillah . Masih bernafas di bumi Allah . Lazy Monday . aiiissshhhhh . rasa nak tdo lagi ~


Asal asyik ngantok jea eh . Dari petang semalam aku asyik tdo tdo tdo dan tdo jea . hiks !


Minggu terakhir di bulan November . Kejap jea masa begerak . Dah 3kali sabtu aku keje . Ye lah . Sanggup lagi keje daripada duduk ruma yg bosannye tak dapat aku habaQ . ngee ~


When school holidays was began , maka dgn itu . keje den akan jadik bertingkek tingkek . Kepada anak anak sekalian , jgn dok main fon rumah tu sesangat ah . Penat kakchik ni nak hadap complaint . Asyik deny making calls . Abes , tuan tuan dan puan puan ade bela hantu eh ? Hantu ke yg making calls tu ? aduyaiii ~~


But , sabtu minggu lalu . Aku amek 2 jam OT . 8 pagi ke 10 pagi .


After that , kitorang ke Rawang . Berlapan . Bersama sama officemates . Attending knury . Juga kakak office yg kawen . Thousand congrat kakak !! Semoga bahagia hingga ke Jannah  ^___________^



Bergerak dgn dua buah kereta . Si kakak dan si kawan menjadi hincik drivernye ~ Empat di sana dan 4 di sini . Arround 10.40 dari office . Pusing pusing . Round round . SESAT SESAT . 2 jam jugak ah sampai . Misi untuk tambah nasik 3x bermula tp tak berjaya . hiks !


Lapar jgn tanya . mmg waktunya untuk serang makanan . 12lebih , safely arrived dan bismillah . Makan dulu wey . Lepas makan baru cari tuan rumah . haiissshhhh !! teruk bebenor  +____+


Pastu pastu pastu bermula lah adegan gambar bergambar . Naaahhhhh ~~~!! Tak banyak pun , hanya beberapa cubit yg sempat  :)


Plan , time balik tu nak singgah Tasik Biru . Kata kakak , itu tasik tempat dia dating dulu dulu . Tapi cari jalan tak jumpa . GPS pun dah tanak kawan dgn kitorang . So , decided ntu terus balik jea .

Ehem ! makan kenyang kan . Ekon pulak duk hembuih depan hidung . harhar . Mmg Qudui ah mata ni . Jadik ular sawa . Tup tup dah sampai office . hiks ! Balik ruma , pick up haousemates . Pegi sec 17 . Cikgu ni dah cuti sekolah kan . Balik kampung ah dia . Menghala ke sec 2 . Cari ABC  ~

... HARI AHAD ADALAH HARI QADA TDO ...
:)

No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz