best !

hoiiii . . . huha huhi huha huhi . Sat ke sana sat ke sini . nah ! hadap ! Mata yg nak pejam pun kena gagahkan celik jugak . Aduiiii ~


Aku dahaga aer masak sejuk glup glup ada proses kondensasi kat luar gelas tu . Aiyooo anne , bila nak hantar stock kat dalam office ni . Mati kehausan dah kitorang ~

Udah laa ada 15 dan 20 hari tu . Apa aku nak jawab ni . HAHAHAHA ~ Sapa suro libatkan diri macam macam . Eh , biar lah . Ingat ada ke org nak bagi sport shoes free macam tu . Magaiii pulak tu ~ * lari tajuk . Okbai . sambung bwad keja ~

No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz