Auuummmm !!!

Assalamualaikum . Mood hari ni , mengulat banyak . hiks !

Sabtu kite pulun OT . Sebabnye hari Isnin kite tak masuk office . Nah ! Ape ape kan suke inform last minute . Amboiii . Expert !!


Jumaat tu , tba tba kak shiera jerit .

" eh kecik , kau team war cry hari tu kan . naek naek naek skrg . bilik Anggerik "

Ternganga . Melopong .

Meeting at Bilik Anggerik . Lagi sejam setengah dah nak abes waktu keje . Briefing sepantas kilat . Isnin PERFORM !!!


Seawal pagi . Berkumpul dekat TM Seksyen 17 . Tak masuk office . Event start pukul 2.30 petang . Tapi , time pagi tu jea lah kitorang amek masa untuk berlatih kaw kaw punye . Longgar kepala lutut . Masa untuk lepaskan geram . harhar . Jerit sehabes mungkin .


Perlu guide untuk 600 org warga TM SELANGOR . hiks ! awesome kau ! Begegar hall tu .


Then , mendendangkan 3 buah lagu . Aijoo . mendendangkan tu . Tak bole belah .  haha . Ye ah .

- Negaraku .
- Kristal ( Lagu TM ).
- Gemuruh Suara versi TM .

Nak dijadikan cerita . Pada mulanya , kitorang akan perform lagu Gemuruh Suara versi yg dalam tv tu . Tiba tiba pulak , kena tukar ke versi TM . Semua mengaku siap siap yg kitorang hanya hafal lagu versi dalam tv . Versi TM tu takde dalam otak . hiks !



Berbekal beberapa minit masa yg ada , kelam kelibut buka YouTube . Hafal kau sampai lebam . Sape suro bgtau last minit kan . Laen kali , minggu depan baru bagitawu yeee . . . haishhh ~~~


Nasib baek ade screen kat atas stage tu . dapat lah jeling jeling sorang cket . Dengan nak ingat step lagi . Dengan lirik baru lagi . atototototo . . .


Tapi , , , ,  wa cakap congrat banyak banyak sbb kite berjaya perform yg terbaek  :)  ~ sure lepas ni kite kena invite lagi . Macam org yg sama jea . Macam takde org laen jea . Nah kita enjoy gambar  :)



ni teman kite . Mek Ganu . Dia sama saiz dgn kite . Cuma dia tinggi cket . cket jea . hiks !
btw , dia pengepit di sebelah hujung bahagian kiri  +___+




okbai.
:)

No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz