MEETING DANG MAKANG :)

Assalamualaikum saudara dan mara . Saudari dan mari . Ouch ! Lama gilosh tak meng-update belog ini .


Sawang sudah membiak . * lompat lompat kais dgn penyapu lidi  :)


Semakin hari semakin malas ntuk berceloteh ~ HAHA .


3.57PM . Kau , sehari eden tak buat keje . Di awal pagi nya , ade meeting unit . Macam selalu , team dari Setapak akan turun ke Shah Alam .  Diorang punya turn untuk datang ke sini . So , next meeting . Kitorang pulak yang akan ke sana . Selang seli . Bagi Adil :)

Meeting 9.30AM . Totally Melayu jea kat unit aku tanpa ada secebis pun kaum laen , meeting start pukul 10.00AM . Janji Melayu * take note disitu ~


Habes meeting dalam pukul 11.30AM . Di akhir meeting tu bosz besar cakap .

" Semua org jgn balik lagi atau pegi mana mana , i nak ajak u all pegi lunch dekat Sec 3 "


Arrived at Tirai Ratus pukul 11.45 . Dekat jea dgn office . Panjang mejanya . Mahunye tak . 30 orang termasuk bosz besar dan bosz kechik  :)


Bosz order Nasik Briyani . Ayam dan Kambing . Disebabkan aku ney jenis tak makan bekbek , aku amek kokkok . hihi ~

Haa kau . Sepinggan macam 2 orang nak makan . Bismillahirrahmanirrahim . Murah rezeki Puan bosz ~



Macam biasa . Orang orang CSM memang giler camera . Pukul 1 masuk office balik . Masing masing menjadi ular sawa batik . Kekenyangan . Mata semakin mengecil . hihi ~ Paling best bila sistem pun macam faham keadaan mood kitorang .


Sehingga sekarang , menanti saat pulang . Kenyang sampai malam  :) ~ TERIMA KASIH Puan Bosz +___+

No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz