theLEMAUday ~

Owh kawan kawan . Assalamualaikum . Have a nice day ~

Nak habaQ ney . Keje den betingkek tingkek . Tapi den maleh nak buat . Nak habaQ lagi , dengan slumber mak bedah yo ahak ahak den datang keje pakai seluar jin pakai toncet . Haa ! Suka hati mak bedah jea kan . Nak ikutkan , hari Jumaat jea yg bole kawan dgn jin ney . Hari laen must be formal .


Lagi keja banyak lagi vitamin M dok mai . Segannya lahai . Lagi 2 hari kena keja ntuk minggu ney . Kalo keja still tak berkurang , hari sabtu mau dok hadap lagi lah aku naty ~ Segan segan macam ney , aku lagi rela jadi cikgu untuk mereka mereka . Si pakcik tu asyik tanya berapa kes dah dapat siapkan hari ney . Haiisssshhhh . . . jangan dok tanya lah . Banyak sangat . Nak bgtawu pun takut tekejut ~ 


HAHA ~ tak nampak ke aku punya dok ulat kat celah celah fail tinggi melangit ney . Lagi dok tanya ~ 


Hari ney night market depan rumah . Takde motif bgtawu . hikhikhik ~ Lebby koi gemuk . Dulu kecik cenggini jea . Skg , sampai achik kena pinjam adik punya akuarium ikan . Tu pun dah pandai maen panjat panjat dah Lebby ney ~ Babab baru tau . 



Raya Haji naty , Lebby kena raya dekat Shah Alam tau . Tak bole balik kg . Sbb nye , tuan Lebby ney pun naek bus . Kang dok begoncang dalam bus tu , telepas ke lantai jenuh menjerit . Aku harap berani bagi makan jea . Nak pegang aku sniri pun ketaQ dup dap dup dap ~ HAHA .



Eh ! sape tgk last episod Cinta Jannah malam td calet cket . Kite geng . hihi ~ Punya dok geram kat iklan berejam rejam pulak ~ Dan hari ney start cite baru . Macam biasa , mula mula tu takde melayan dan melangut sangat kat cite tu . Bila dah lama lama naty , baru nak jadik taksub . Maghrib jadik pukul 8.15 . Lagi 5 minit jea nak masuk Isyak . MasyaAllah ~


No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz