urmmmm +__+

Hari ney ak ketuk kad kuning tepat jam 8.06 am . Lazy Monday . Hari ney jugak ak bawa bekal lontong , nasik impit dgn ayam masak merah yg semalam ak maen masak masak di dapur ruma dgn kazen dan si kawan serumah . Masak mengalahkan nak buat open house . Padahal 3 org jea yg ade kat rumah . Malam , 2 org lagi baru sampai dari penang .  Confirm lapaQ . Hantar pada jiran sebelah blok semangkuk . Yg sememangnya tinggal dalam rumah tu , bermangkuk mangkuk dia ulang . hihi ~








FB dah beberapa hari ak bunuh . So , melabuhkan bontot di depan PC , ak terus buka system ntuk bwad keja .

Macam biasa ak akan buka segala sistem yg ada . Cuty 2 hari . Ak semak emel yg penting .

Ouch ! ade satu emel yg bwad ak tersenyum . hihi ~


Dijemput untuk masuk kawad kaki lagik . Sempena Hari Kebangsaan . Macam tahun lepas . Maka esok , bermulalah sesi latihan yg akan membakar muka yg sememangnya ak ney anak abah  +___+

Minat punya pasal , ak tak kesah . Janji dapat track suit free , sweater free , kasut free , cap free n semuanya free .  HAHA . kejam ~

Last year punya sweater dgn track suit still baru lagi . Sbb jarang jarang pakai . Saiz tidak menepati citarasa . Sport shoes saiz 6 . Selamat diserahkan pada lebah . Harap harap tahun ney dapat yg lagi cun . HAHA ~

so , mcm biasa . Kalo nak join ape ape benda yg melibatkan waktu keja , kena mintak kebenaran boss . Hari ney ak wakil kawan kawan si Fazli dan si kakak Yana ntuk emel pada boss .

" Sape yg tak ade kes yg aging 10 hari ke atas saja yg bole join "

Alamak ! aku ade 2 kes yg dah 13hari dan 12hari . Yg 12hari dah lulus n dah bole closed . Tinggal yg 13hari . Siasat punya siasat , yg tu kena refer 3rd party . So , ak dah selamat . HAHA ~ Fazli , new staff . Pengacau org . Dia still dalam training . So , takde keje lagi yg dia kena hadap . Tup tup , dia kena attand kursus 2 hari start esok . So , kau tak dapatlah baju free . HAHA ~ Kak Yana , tgh dok struggle tu . Dia ada 7 kes yg dah lebih 10hari . hihi ~ hadap lah kakak sampai lebam  :) Janji bole join  +___+


PULUN AKAK PULUN  :)

No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz