SALAM RAMADHAN ~

Salam Jumaat untuk semua . Hari ketiga kita di Bulan Ramadhan . Alhamdulillah , masih berkesempatan untuk berada di bulan yg sangat MULIA ini ~

Keje pun tak sebanyak selalu . urm . takde ape yg nak mengarut tapi cume kesian . 
Pagi pagi tadi online fb . 

Sure semua org dah tawu tentang video dgn si adik sorang tu kan . Bagi ak , ak kesian kat dia . But ak tak memihak pada sesiapa . Semua org pernah buat salah . Termasuk lah ak .
 Tapi tak perlu lah nak bash dia sekejam tu . Tak perlu lah nak judge dia macam macam . Cuba rasa kalo kita ada pada situasi dia . Tegur dia dgn cara yg baek kan bole ? 
Dia pun mcm kite jugak . Ada haty . Ada perasaan .


Urmmm , kesian kau dik . Tapi benda dah jadi . But then , u must remember . Tak semua yg kite buat org akan suka . Maybe ada certain jea yg bole terima . Tapi takpe , learning from mistake  :)


Hari baek bulan baek , same same lah kita muhasabah diri . Betulkan kesilapan yg ada . Mohon padaNYA . Banyakkan amal ibadah ~

KEPADA SEMUA SAHABAT.. AMPUN DAN MAAF DIMINTA.. SUPAYA JIWA KITA LEBIH TENANG KALA MENJALANI IBADAH DIBULAN MULIA..

semoga Ramadhan tahun ini menyuntik lebih banyak hidayah dan kita kekal mengamalkannya sesudah itu..amin

Tiada hari seindah Jumaat, Tiada kata seindah Zikir, Tiada Ibadah seindah Solat, Tiada Bulan seindah Ramadhan. maaf ats segala ketelanjuran.. 


SALAM RAMADHAN AL MUBARAK 
DAN SELAMAT BERPUASA  :)


1 comment:

  1. sekurang kurangnya budak tu dah minta maaf kan...

    salam ramadhan al mubarak juga kak

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz