EEA dan HAPPY FASTING to ALL :)

Assalamualaikum . Post kali ney nak sharing pasal EEA 2nd Quarter dekat office  :)  ~ Agak terlambat , tapi biar lah . nak share jugak .

EEA stand for Engagement Employee Activities . Means , yg mana kitorang akan celebrate befday same same dekat office . hihi . turn ntuk kali ney , staf staf yg lahir pada bulan Mei , Jun , Jul dan August  :)

So , including my self for sure . hihi ~ Nama 1st lagi tawu . ciss ! teruja kejap . Ntuk EEA kali ney , unit ODM ( Order Management ) yg in charge . Maybe combine dgn unit Processing sekali kot . Kedua dua unit ney still under CSM ~

Dapat lah kitorang potong kek same same . Makan same same . Snap gambar same same .


Kebetulan bulan ramadhan is around the corner , sekali gus celebrate untuk sambut ramadhan . hihi ~


kek tersalah deco wording . HAHA ~







Tahun ke tiga mira berpuasa dekat Shah Alam , tahun ke tiga mira berpuasa jauh dari family , tahun ke tiga mira berpuasa dgn lebah , tahun ke tiga mira berpuasa dgn staff TM . hihi ~


So , dikesempatan yg ada ney , mira nak ucapkan SELAMAT BERPUASA KEPADA SEMUA especially pada family nun jauh di Pulau Mutiara , ntuk kawan kawan , saudara mara dan kaum kerabat ~ HAPPY FASTING semua .



Bulan puasa , time masuk keluar keje pun akan jadik awal . yg mane office akan masuk pukul 8AM dan balik pukul 4.30PM .

Jauh di sudut haty , nak amek ot sampai pukul 5.30PM . Sehari sejam . Kalo dah 20hari dapat lah 20jam kan . Tu pun tak bole harap lagi ney . Sbb nye , pantang tgk org laen balik awal . Mesty nak ikut . hihi ~ harap harap tahun ney dapat lah kejar dwet raya ntuk mak abah n anak anak buah :)


No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz