randomAGAIN ^_____________^


Dua puluh dua dua ribu tiga belas ~ hye , Assalamualaikum . 1st sekali , roadtax moto gua telah kembali ke rahmatullah . oh duit ! Kenapa ak jea yg belum dapat BR1M tu . tetttt ! sabar . satu rumah belum dapat lagi . Selangor kan besar * yacksss ! pujuk diri sniri  :P


Korang , mata kanan kite dok terkejit kejit dari malam tadik . Naek rimas dah ak . Bercakap pasal mata . Oh ! tak bole celik luas luas dah ney . Semalam kua dari office 5.45pm . Terus balik rumah . Same same sampai dgn lebah . Pukul 6.30pm , bersama dgn si kakak menghala ke arah Sunway  :) ~ awal beno . maghrib di semejid depan Sunway Piramid tu ~ Pukul 1 pagi dari Sunway . Sampai rumah 1.30 lebih kurang . Si kakak bergerak ke Meru , Si Lebah gerak ke Putra Height . Si Aku naek rumah . Tak mandi dah . Tak tahan . Isyak dan ghaib ~


Pukul 7 pagi tadik ak sedar . Capai towel . Tgk toilet ade org . Mencangkung tepi dinding . Dan terlelap lagik . haiyakkk ! Subuh 7.30 oihhhh . . .

Dan 8.15 pagi  ak punch card ntuk hari ini ~ tersangat lah mengantuk u . sumbat lolipop pun mcm tak jalan jea ney ~



============================================

hurm . Ape pasal skrg ak jarang update belog ? why ?

ehem . Masa gua tidak mencukupi . Keja berduyun duyun skrg . Sabtu pun kene keje . Kes jgn ditanya . Sekarang ade lagi 30kes tak settle , tapi letak tepi kejap bole ? penat . Jemu . Ranking nama pun naek turun naek turun . Meeting sana sini . Tapi dalam dok bz bz mcm ney , kami curik jugak masa ntuk hilangkan stress . Oh bukan ak sorang jea yg dok gila stress mcm ney . So , kene laa bwad bwad happy .


EATING ~


MEETING ~
.
.
.
.

Siang mcm siang , malam mcm malam . Kdg kdg , malam tu amek masa ntuk Qada tdo ~ serius letih +_____+  ~ Balik keje , *dalam hati nak lelap kejap . Tapi ak lelap sampai esok paginya . Dgn baju keja tu lah . HAHA ~


Dan dan dan . Lappy ak masuk wad . sian dia . Patut laa pun , dah 2 tahun ak tak format or service lappy tu . Since ak jadik anak angkat Selangor , lappy sihat jea . Tetiba jea hari tu dia bwad hal . Pun dwet lagi kan . Alahai ~ Maybe lunch jupg si mamat tu anta ke office . Actually malam tadik dah nak amek . Tapi tak berkesempatan . Untung kan , umo baru 21 tahun , tapi dah ade kemahiran dalam bidang tu . Untung sgt ~

.
.
.
.
.
.
.


Cerita ke sunway malam tadik . Bersama seorang kenalan di office lame dulu . Along , maybe sebagai seorang abg kepada ak . Tak lebih dari itu . Kami rapat . Tapi , pantang seribu kali pantang disebut sebut namanya depan si Lebah . Dan malam tadik . Kami gather sesame . Ak , Lebah , Along n si kakak ~


Meminta kebenaran terlebih dahulu demi menjaga haty budak tu . Nampak kamcing you , tapi dalam diam diam dia dok fire ak . Sindir sindir sweet dia bagi ~ Yg lepas tu lepas ye lebah . Dah kawen dah si Along tu . dah ade anak satu dah ponggggg ~ n now , u have got me n my heart too . WE STILL TOGETHER TAYUNK :) ~ So , lupekan yg lepas .


Ribut taufan hampir berlaku malam tadi akibat ak sengaja usik . hikhikhik . rety jelessssss kauuuuu lebah ~~~ tawu pun . kalo kat ak tu kemaen punye panjang lebaQ bletiaQ . huh !  ^________^


jup ! nampak gambar kat atas tu ? Cordy cafe tu ? Ahaa . Tu pun salah satu produk kami  :) Nampak tak ade dua org yg tak mandi tu . tehee ~

2 comments:

  1. wahhh makin busy kakak kita ni, bisneswoman.. hehehe.. All the best dalam job akk ye... insyaAllah semoga Allah permudahkan urusan akk... rezeki yg halal Allah akn sentiasa menolong kita

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz