tandaSOAL ?


hye ! Assalamualaikum everyone two three four five and all  +____+


Tolong tolong ~ Meera konpius ney . halamak ! Apa kes pulak ak neyh . hurm . Ntah . Tak rety nak describe . 


Ekceli , malam tadik . Tiba tiba makcik wifi tuh on wifi dia . Selalunya akan ada time weekend jea . Rezki kot ntuk kitorang online malam tadik  :)


Selalunya , salah sorang dalam rumah sewa ak tuh akan inform kalo wifi tuh ade . hee ~ n malam tadik si hawa yg bgtau kami semua . Then , ak pun settlekan isyak dulu . Sbb , kalo ak hadap lappy dulu , confirm isyak akan lepas ntah ke benua mana nanty ~


Lipat telekung , tenyeh nixoderm . kalo BORING , SILA ON LAPPY ke suiz yg ada sesungguhnya lappy ak dah tak boleh berdikari sniri sbb battery dah lame . So , ak kena sentiasa on suiz kalo nak guna :P


urm . melihat mukabuku . Ada friend request disitu . owh siapakah gerangan ? ?


Glupppp !! apakah ? mengapakah ? siapakah ? kenapakah ? awatkah ? pasaipakah ?


Tidak berwajah . Tapi punya nama . Nama yg sgt ak kenal . Ak rasa tak perlu mention .  Ak stalk jugak fb dia . Friend tak ramai . dalam 3 org mcm tu jea . n ada yg mutual dgn ak . Gambar seketul pun takde . Tapi , diletaknya Hometown . So , betul sgt lah kan . 


Pk pk pk pk n pk . Apakah tujuan beliau ? Nak approve ke tanak ? Nak approve ke tanak ? Nak approve ke tanak ? Nak approve ke tanak ? Nak approve ke tanaaaaaakkkkkkkk . . . . . ? ? ? ? 
Nak ke taknak ney ? haih !


Sampai sekarang ak still not approve that person . Bingung ! Serius bingung . Dan tanpa buang masa , ak halakan cursor ke link Log Out . Then Log In semula dengan emel org laen . 

Pun sama . Fb lebah pun dia add . huh ! Halakan cursor ke delete request . Then capai fon . 


" b , kenape 'dia' add kita dua dua org ney ? "

" mane lah b tawu . delete jea n block terus "


Hurm . Awal awal ak dah delete . Tapi tak pulak ak block . Tak lah sekejam itu . 

Then ak Log in Fb ak semula . Ak buka balik dekat friend request tu . Pk lagik . Ape motif kau sebenarnya ?


" Dulu , ak nak berbaek dgn kau . Tapi kau sumpah seranah ak mcm mcm . N ak rasa , tu bukan salah ak . Sehabes baek ak layan kau . Tapi kau mula cari pasal . Ak msg kau . Laen yg ak dapat . Takpe lah . Ak terima . Ak pun faham kalo ak ditempat kau . Tapi kenapa ak yg perlu jadik mangsa hamun kau . Oh not fair lah sayang . Dan ak rasa kita tak perlu jadik kawan kot . Demi kebaikan kedua dua belah pihak . Ak malas dah nak bergaduh . Penatlah kau . Biar aman tanpa perang hebat  :) ~ Kau dah punya pengganti . n he's mine right now . So , same same lah kita cipta kebahagiaan . Takyah laa stalk stalk ak ye . Ak tak pernah berdendam pun . Terima Kasih "


Cukup cukup lah keserabutan yg ada bwad masa skrg . Ak dah tak berdaya nak terima serabut baru . Mohon faham ak same ~ 


notatapakkaki : kalo org baek dgn kita . kita pun akan baek dgn org . btw , ak jumpa someone yg penah ak jumpa sebelum ney dekat Giant Sec 7 petang semalam . Tapi ak tak sure samada ak salah org ke tak . Style nye same . Ikat rambut senget senget . tehee  +____+

2 comments:

  1. removekan je.. xpayah block... hehe ena buat camtu je, sebab ex kepada tunang ena still keep kacau ena.. pastu buat akaun fake.. memang x akan app la.. XD

    ReplyDelete
  2. hee ~
    tak block pun... biar lah dia.. bila dah diam, ade jea nak muncul balik...hurm...

    ReplyDelete

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz