kiteDEMAM :'(




Ok . Id ak telah disabled . So , ak tak dapat bwad keja sampai tengahari esok . hish ! Back Log bertimbun ade neyh . Tapi , dia mcm tawu tawu jea ak tak sihat kan . dia bagi rest lettew  :)


Jumaat malam tu . Ade hal dgn " Team Selepak " . Ak rasa ak tak perlu mention lagi selagi ak belum rasmi menjadi ahli  :) ~ Sebelum malam , ak fight dgn lebah . Fight mulut . Sampai , dia dah balik then patah balik ke rumah ak . Ak dah naek atas rumah , then turun balik sambung gaduh . Awesome bukan . Tapi lepas tu ok balik . Adat laa kan  :) ~


Pasal hal dgn Team ak tu . Actually , ak dah tanak pegy . Takde mood jadinya . Atas pujuk rayu kak Aza , ak menggagahkan diri . Nak amek semangat kat sana ~ 

8.45 malam . Kak aza amek kat uma . Malam ney lebah tak ikut . Dia merajuk ! huh ! mengade ! 

Sampai Sunway dalam 9.20 . round punya round . Cari parking langsung takde kosong . Macam nak block jea fair lady hincik tu  :P  * in shaa Allah , will be mine suatu hari nanty ~


Lewat kami balik malam tu . Ak sampai tertonggeng dah kat dalam keta . Pukul 2 pagi kat uma . Tapi , demi cita cita , ak akan usaha yg terbaek . Mohon tercapai setiap niat di haty . Amin . . . 

Sabtu .

Ke office jam 11.30 pagy . Berangan nak ot . Tapi demam ! Terbaring kat sofa belakang . Nak balik rumah , ak dtg office dgn kak aza . So , kene tunggu dia . Pukul 3 jugak kami balik . Menunaikan kewajipan . Then . menanges . Owh . Pantang sekali ak kalo demam . Tambahnya pulak kepala hotak berpusing pusing serabut . 



Ahad .

Awal awal pagi . Ak dah rasa lemah tersangat sangat lah lemah . Tekak terasa nak hirup sup . Dalam keadaan terbaring , ak msg Hawa .

" Ak tringin nak makan sup panas panas . Bwadkan ntuk ak bole ke ? "

hee ~ Kite takde bahan . Sup telur jea ye ? Si roomate dah sibuk sibuk masakkan bubur . Dikatanya , disebabkan sorang demam , semua org kena makan makanan org demam . Amboi , ak mkn cket jea , korang yg sampai tambah 2 kali  :P


Then tdo , tdo , tdo n tdo . 


Malam , Lebah msg . Tanyekan nak makanan ape . Nasik ? Burger ? Roti ? Yg ak jawab hanyalah , coolblog perisa honeydeu plus buble  :) Pukul 10.30 mlm , tepacak dia depan pintu uma sambil jari tergantung plastik coolblog . 

Hee ~ demam tak demam . Ak sedut sampai puas . 

Pagi pukul 4 ak dah mula rasa tekak ak mcm mesin karat . Tangan meraba raba penjuru katil carik ubat sakit tekak yg doktor bagi hari tu . Pukul 4 pagi ak dok hisap ubat tu sambil baring . Nasib baek tak tecekik . Kalo tak , pergy takkan kemabli lah jawabnye .


n Hari Isnin , ak MC . tdo tdo tdo tdo n tdo . 


Ha ! rumah kite ade satu bilik kosong . Si Hanis dgn Si ida tu nak pindah rumah . Si Lola join jugak . So , tinggal lah daku keseorangan nanty . hee ~


Yeay ! Ak bangun , n iklankan dalam mudah . Dalam masa 30 minit lepas tu , ak terus dapat call . n dalam masa yg sama ak terus dapat pengganti . Housemate baru yo ! Really hope , hat baru ney tak mendatangkan masalah . Yg ak tawu , my new roomate namanya Izzah . 22 y/o . Semoga awak menjadi roomate yg boleh saya percaya .


dan hari ini , Selasa . Ak kerja seperti biasa ~ Tapi ak dtg membazir masa . Id tak aktif . Sistem tak bole gune . hewhewhew  +_____+

2 comments:

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz