1stDAYfor2013 ~

hye ! Assalamualaikum everyone . Semalam hari terakhir ntuk 2012 , dan hari ney 
HARI PERTAMA 2013  :)  ~ 
Have a great year everybody  :)  . Dah 24 tahun rupanya umur ak . * garu kepala mcm tak percaya ~
^_________^


Tak ke mana mana hari ini . Just kat uma . Celik mata tgk fon . Ade 3 messages . Sender by ,
 kakak , matdu n digi +_____+  ~
 Mendengar suara buah haty lebih kurang 25 minit *kami buddyz , takkan terpisah  :) . 


Then, capai lappy kat hujung kaki . Ahhh . kesal . Makcik wifi tdo lagi maybe . 
ke icity gamaknya dia malam tadik n kemaen ramai org kat situ . 
Yang jalan kaki ney pun sesak , berkereta apetah lagi . 
Kalo nak ikutkan haty , nak jea ak turun jaga parking kat bawah flat malam td . Tapi nak tgk bunga api punye pasal . Ak menapak ke icity dgn haousemate  :)


dan pagi ini . Terasa bosan bila internet takde . Melangkah kaki ke ruang dapur . Perut menyanyi comel . Secomel tuan badan . Ehem ! ciaaauuuuuu . . . !!! Tumiskan bawang . 
Lapar mak . Masak megy jea laa . Cepat dan pantas . Masukkan dalam dua mangkuk .
 Satu ntuk kau Lola . hee ~ Aku masakkan , mcm biasa dia akan cucikan pinggan . 
Baek kan kami  :P


Then , terasa sgt rajin . Tgk kipas dah bersawang . n now ! kipas tuh dah cun melecun ! 
yeay ! pusing pon dah laju .
 hee ~ 



Tinggal tiang jea . Sembah ke bumi almari ak .
Nak yg baru maybe . Lebah , take note  :)



4 pasang baju untuk di iron .  Tiba tiba makcik wifi dah bangun tdo , ditinggalnye 2 pasang .
Tunggu laa kejap lagi .  hee ~ 




notatapakkaki : Say GoodBye 2012 and SayHye  2013 .

No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz