busyBZ ~

minggu ney . minggu yg agak bz . Selasa pagi , breakfast CSM , tajaan Encik Sakuan . kenyang kenyang , hadap meeting 4 jam . meera ulang ye . 4 jam . imagine sayang . 4 jam non stop . mcm mcm gaya meera kat dalam meeting room tu . mengantuknya jgn dok tanya . ceklat bapa bijik ak belasah . bhaha ~


Wednesday ? lagy ada makan makan kat dlm office . ingat tak meera penah post pasai kakak yg saket tuh . dia beransur pulih . alhamdulillah  :)  .. so , diadakan sedikit breakfast kesyukuran . cket tak cket sgt laa . pulut kuning + lontong + roty canai + rendang ayam negeri sembilan * memang piauu habaQ hang . kena pulak dgn tea o panas . Lepas tu , mata pon mula mengecil ~ hewhew ~ lunch hour ? singing class was started . HAHA . bajet artis pulokkkk . 


wheee . mgu ney dah dapat lagu baru ntuk choir . ohhhh ! menceceh menceceh menceceh menceceh menceceh . hah ! Bujang Lapuk . ko hado ? susah mak nak bawak lagu neyh . lagi lagi meera yg dapat group ntuk guna suara perut . time training pon dah rasa mcm tegeliat usus . dah mcm doremon jadinya suara ak . HAHAHA ~ insyaALLAH 14hb will be perform .


Hari ney , Jumaat . meera dtg keja awal . hehe . semangat nak WALK WITH HEART dgn kakak kakak office Customer Service Management  :) ..


Tema ntuk mggu ney kaler merah . HAHA . merahnya makngah ~ location ? dari TM Shah Alam ke Tasek Shah Alam . 1 round pusing . riadahnya tak tera mana . bergambaQnya lebeyh . HAHA . biasa lah CSM . famous dgn bab bab meQenyeh depan camera :P

 see ! njoy that pitcha +__+


at Lobi TM . semestinya kena bergambar .
mcm tak penat jea kan . HAHA .



Pintu masuk , pon jadik . boss saya dah kelihatan mcm pokok bunga kat tengah tengah tuh .
ehe , chidchid  :P



stop !! snap gambar dulu .
:)



berlatar belakangkan Masjid Sultan Salahudin Abdul Aziz Shah , Shah Alam ~



peace .... !!

notatapakkaki : if nak tgk gambar banyak banyak , move to mukabuku ye sayang +__+ **lunch hour ~

performLAGIKkami :)


Salam senayan . ehee . great day . hujan di pagy hary sampai kena tumpang kakak kite datang keja . MERAH punchcard meera hari ney . meera ulang . MERAH punchcard meera hari neyh . hatoiii . maap ye puan bosz . * tiada keretaku mahu redah hujan +__+


hah ! gamba kat atas tu . nasyid pulokkk . susah kalo jadik artist neyh . miahaha ~ lepas 3x show , terus femes . ko hado ? hikhikhik .

# saya mengantok . kbai !!

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz