salmiWEDDING ~

*utaQakan loghat kita  :)

Selasa lepaih . Krismas jugak pada hari yg sama . n Selamat Pengantin BaQu ntuk Salmi n her husband ~ Semoga kekal hingga akhir hayat . 


3 bijik keta kami ke Dewan Ampang Jaya .
 Disebabkan kenuQy belah Salmi kami semua tak dapat p , so , ambik keputusan ntuk p disebelah pihak lelaki . DaQi Banting ke Shah Alam , Fana n en tunang dia pick up ak dgn Jihan . Kami berempat . Dari Sungai Besi , Maklang dgn her husband . Depa berdua . n daQi Setiawangsa , Achik plus her new boyfie maybe plus kawan kawan seangkatan tentera dia . 
Berempat juga depa .



Ak , Jihan , Fana , Maklang n Achik . Kami satu class except Fana . Datangnya dia daQi class laen . Tapi bab makan dia mmg laju  :P ~  Hadiah dibeli oleh achik . Share 5 oQang . Kalo bole nak share 1 class termasuk laa nak letak nama Cikgu Hasim , cikgu class ak dulu . Tapi tak patut . muahaha ~



Seronok . Sbb . Penang mali . Haria Penang Haria  :)  ~ 
Bukan senang nak dapat gather mcm tu . Lagi lagi masing masing dah berhusband husband ney . Untung laa hampa . SoQang soQang kawan ak dah kawen . ak ney bila ? Jodoh tak mai lagi . 
Waiting !



Kami sampai around pukul 3 macam tu . PeQut masing masing dah menggeladak mintak nasik . Dapat dapat nasik , sunyi dan sepi sat ~ HAHA . nampak sgt lapaQ kan . Pastu pastu bermula laa aktiviti senyum senyum Qenyeh . 


tadaa !!!



dari kiri : Achik . Jihan . Fana . PENGANTIN . Maklang . Aku  :)




Jihan terlari tema . org dah plan kaler hijau . dia bubuh kaler hitam pulok dahhh ~






ketinggian ak sangat teserlah . muahaha ~ kalah dah fana  :P


Dan dengan hari Selasa ney jugak laa telah wujud peperangan between me n him . Geraammmmm jea rasa . 
Kechik besaQ kechik besaQ jea ak nampak hang weyh . 
Selalu menguji tahap kesabaran ak . Seharian jugak tak contact . 
naseb baek hang rety rujuk ak balik . 
hey u ! kemon lah ! Pk ye bila nak acting sumthing tu ~
 pelisssss ~!!

No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz