rindu !


rindu ! sumpah rindu ! baru col kakak . cakap dgn anak dia , mamat . then cakap dgn semua yg ada kat situ ~ ramai pulak yg ada kat uma kakak skg . teh , mak ,  adik , sepupu sepapat . menyembang lettew . mcm selalu , aktiviti petang .

cakap mcm peluru budak techik tu . tapi tegagap gagap . achik rindu owh . mak cakap , teh baru balik mengai * mancing ikan puyu . pantang balik kg teh ak . tak sah kalo tak p mengai . Negeri Sembilan takde parit gamaknya  :P

mak cakap lagi . abah dah beli boat . Esok sampai kat pengkalan . Alhamdulillah , tercapai jugak hasrat abah nak ada boat seniri . kerabat ak mmg gila mengai . abah , lepas ney takyah pinjam boat org dah . hee ~ Aku happy bila dgr depa dok gelak gelak kat kg . Jeles pon ada . Ak rindu nak ada sekali dgn depa mcm dulu dulu time ak jd petani berjaya . dok uma makan tdoq makan tdoq sampai 43 kg berat ak cecah . HAHA ~

Hidup merantau kan . berat badan pon berhijrah jugak . ngee ~ insyaAllah nak jugak ak balik kg dalam bulan ney ~ ok babai . Assalamualaikum !


No comments:

Post a Comment

tegur jika perlu ^^
terimakasihTHANKYOUsyukran ~

 
Copyright ©2015 : Meeya Techik | Design by Mastura Aziz